e-gépész online szaklap

Napelemes rendszerek karbantartása hatékonyan

2020. augusztus 4. | e-gépész| |  0 |

Napelemes rendszerek karbantartása hatékonyan

A fotovoltaikus rendszerek folyamatos karbantartása kiemelt fontosságú. Egy későn felderített hiba további meghibásodásokat eredményezhet. Továbbá teljesítmény-csökkenéssel is számolnunk kell.

Legyen HotSpot hiba, „Mismatch” jelenség, vagy akár egy szemmel alig észrevehető repedés, a Testo professzionális hőkamerái a legjobb választás szolár rendszerének karbantartása vagy beüzemelése során. A kiemelkedő felbontás és a lenyűgöző termikus érzékenységnek hála a legkisebb hőkülönbséggel járó anomália is már korán felismerhető. Most ráadásul két különleges csomagajánlat közül is válogathat.

A testo 875-2i szett hőkamera manuális fókuszálása és < 50mK termikusérzékenysége segít felderíteni az esetleges helytelen működéseket. Nagylátószögű objektív mellett egy teleobjektív is van a csomagban, így a nehezen megközelíthető helyeket (pl. tetőn) is könnyedén vizsgálhatóvá válnak. A Szolár mód segítségével megadhatjuk a napsugárzás intenzitási értékét, amely a rögzített hőkép adatsorában mentésre kerül, így a kamerához mellékelt testo IRSoft elemzőprogrammal való kiértékelés során ezen értéknek is a figyelembevételével hozhatjuk meg véleményünket.

A testo 890-X2 szett hőkamera rendkívüli felbontása és < 40mK termikus érzékenysége révén a legkisebb hibák is láthatóvá válnak. A testo 875 előnyei mellett lehetőségünk van mérési hely beazonosításra, panoráma kép rögzítésre és atmoszférikus korrekcióra is. Két féle alap objektív közül választhatunk (42° x 32° nagylátószögű, vagy 25° x 19° standard), ami mellé második optikaként jár egy praktikus 15° x 11° teleobjektív is a csomagban. Az auto-fókusz segít, hogy mindig tűéles képeket rögzíthessünk, míg a forgatható markolat és a forgatható érintőkijelző biztosítja, hogy mindig rálássunk a képernyőre és biztos kézzel tarthassuk.

A testo 875-2i és testo 890-X2 hőkamera szettek vásárlása esetén most elektromos műszert kap ajándékba. A promóció részleteiért látogasson el weboldalunkra. 

Megnézem

HőkameraTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul