e-gépész online szaklap

Elnöki nyilatkozatok a médiában

2020. június 10. | e-gépész| |  0 |

Elnöki nyilatkozatok a médiában

Fontos, hogy tagjaink közelebbről is megismerhessék a MMK vezetésének, elnökének sajtótevékenységét is. Fontos, hogy tudomást szerezzenek a tagság érdekében kifejtett erőfeszítéseiről azok a tagjaink is, akik nem az alábbi tájékoztatóban említett médiatermékekkel állnak szorosabb kapcsolatban.

Nagy Gyula elnök úr az elmúlt napokban több fontos témában nyilatkozott az országos sajtónak, és álláspontja élénk visszhangot kapott. A nyilatkozatok talán nem jutottak el mindenkihez, ezért a szkennelt cikket, illetve a hangfelvételeket Elnök úr megbízásából elküldöm a Választmány valamennyi tagjának.

Nagy Gyula a Kossuth Rádióban, június 5-én, pénteken, a reggeli főműsoridőben beszélt a mérnökök elmúlt hónapokban jelentősen megváltozott helyzetéről, valamint az MMK előtt álló legfontosabb érdekérvényesítési feladatokról, amelyek sikere részben ellensúlyozhatja a romló körülményeket (pl: pályázati lehetőségek). A Kossuth Rádióban élőben elhangzott adás felvétele meghallgatható ezen a linken.

A kattintás után a lap tetején egy lejátszó nyílik meg – 07:32:29-kor kezdődik a beszélgetés.

Ugyancsak június 5-én pénteken hangzott el az InfoRádióban Nagy Gyula egy másik nyilatkozata. Ebben a beszélgetésben a kis létszámú mérnökvállakozások számára szükséges pályázatok fontossága volt a középpontban.  

A Magyar Nemzetben június 8-án, hétfőn reggel jelent meg egy részletes interjú. A cikket nagyon sok szerkesztőség átvette, köztük 4 további rádió is, valamint olyan portálok is, mint a Figyelő, a Mandiner, a VG, a Pénzcentrum, a hirado.hu, és a megyei napilapok is.

KoronavírusMagyar Mérnöki KamaraNagy Gyula

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul