e-gépész online szaklap

Váltson digitális szervizcsaptelepre és könnyítse meg munkáját

2020. június 9. | e-gépész| |  0 |

Váltson digitális szervizcsaptelepre és könnyítse meg munkáját

A szakértelem mellett nem elhanyagolható kérdés a megfelelő mérőműszer használata. Az ideális hűtőközeg-mennyiség beállításához pontos és rugalmasan használható műszerekre van szükség.

A nem megfelelően beszabályozott hűtéstechnikai és hőszivattyús rendszerek jelentős többletköltséggel üzemelnek. Mindemellett az analóg szervizcsaptelepek pontossága korlátozott, a túlhevítés és utóhűtés, valamint a további szükséges paraméterek csak számolással határozhatóak meg, és kevés hűtőközeghez használhatóak. Mi tudunk erre megoldást: egy digitális szervizcsaptelep megbízható pontosságot nyújt, automatikusan kiszámít minden fontos paramétert, és az összes járatos hűtőközeghez használható, a megvilágított kijelzőnek köszönhetően, pedig pontosan leolvashatóak a mért értékek.

A Testo digitális szervizcsaptelepeivel a modern technológia további előnyeit is kihasználhatja. A műszerek amellett, hogy megkönnyítik a mérés folyamatát, nagy segítséget nyújtanak a dokumentációban is. A műszerek csatlakoztathatók okostelefonra vagy táblagépre a Bluetooth kapcsolat révén, így a díjmentesen letölthető testo Refrigeration alkalmazással kényelmesebb az értékek megjelenítése, és lényegesen egyszerűbb a jegyzőkönyvek készítése is. Az applikációval a hűtőközegek frissítése is elvégezhető akár a helyszínen is, így minden kihívást gond nélkül teljesíthet, a felgyorsult munkafolyamat révén pedig az új műszer ára hamar megtérül.

Ráadásul a most vásárolt testo 550 és 557 digitális szervizcsaptelep szettek mellé, testo 745 feszültségvizsgáló műszert kap ajándékba minden végfelhasználó.

Részletek

PromócióTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul