e-gépész online szaklap

Őszre halasztották a Construmát

2020. április 7. | e-gépész| |  0 |

Őszre halasztották a Construmát

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások megrendezését egy még későbbi időpontra helyezi át.

A március 11-én kialakult vis maior helyzetre tekintettel halasztásra megjelölt júniusi időpont helyett

az új időpont: 2020. október 7-11.

 Bízunk benne, hogy a kiállítást már ebben az időszakban biztonságosan tudjuk megrendezni, a korábbiakban már megszokott, alapos előkészítéssel, színvonalas körülmények között. A rendezvény hozzájárulhat a gazdaság, ezen belül az építőipari ágazat lendületesebb újraindításához is, a magunk eszközeivel mindent megteszünk ennek elősegítése érdekében.

A vis maior helyzetből következő halasztás miatt az új, októberi időpontra a kiállítóink szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra tesszük át.

A HUNGEXPO CONSTRUMA / OTTHONDesign csapata home office keretében továbbra is rendelkezésre áll, kollégáink telefonon vagy e-mailben elérhetők. Folyamatosan dolgozunk a kiállítások előkészítésén, bízva abban, hogy októberben újra találkozunk.

Várjuk kiállításunkon!

ConstrumaHungexpoKoronavírus

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul