e-gépész online szaklap

Weishaupt tájékoztató

| | |  0 | |

Weishaupt tájékoztató

Mindenkit megdöbbentő, világméretű esemény árnyékolja be mindannyiunk napi életét. Nagyon bízunk abban, hogy az élet mihamarabb visszatér a régi kerékvágásba – bár azt is nagyon jól tudjuk, nem a régibe fog.

Hagyományos rendezvényein időpontját ebben az évben is kijelöltünk. Így a VII. Környezetbarát Nap június 4-én, a jövő szempontjából fontos VI. Nyílt Nap október 9-én kerülne megrendezésre.

A Környezetbarát Nap – szerintünk – fontos, országos jelentőségű esemény. Oly cégek tisztelnek meg bennünket kiállítóként és előadóként, akik hosszú évek óta nem csak cselekedeteikkel, sajtóközleményeikkel, hanem termékeikkel is bizonyítják elkötelezettségüket a környezet védelme, óvása iránt. Pályázataikban összefoglalták minden fontos tulajdonságát terméküknek, annak érdekében, hogy kiérdemelhessék a védjegyet.

A Nap helyszíne a Weishaupt Hőtechnikai Kft. biatorbágyi telephelye, házigazdája Kokó – ahogy az lenni szokott. Fővédnökségre a felkérést már megküldtük, s számunkra megtisztelő, hogy az elfogadásra talált.

Úgy gondoljuk azonban, hogy a jelen körülmények között a júniusi dátumot nem fogjuk tudni megvalósítani.

Hamarosan jelezzük az új dátumot.

A szakközépiskolások a szakmánk szempontjából a jövőt jelentik – tehát nekünk ez nagyon fontos dolog. A szándékaink szerint megvalósuló program hasonló lesz a korábbi évekbelihez – találkozás a legkorszerűbb technikákkal, eszközökkel, cégismertetők és kvíz, szerelési versengés és játék.  A szervezést megkezdtük, új hírekkel ezen a felületen is jelentkezünk.

Addig?

Tudjuk, hogy az sok ezer Weishaupt berendezés számít a mi tevékenységünkre, így a mostani időben is állunk rendelkezésre telefonon, elektronikus levélben. Az alkatrész-, és termékrendeléseket postai szolgáltatókkal juttatunk el a megrendelőnek.

Weishaupt. Ez a megbízhatóság

www.weishaupt.hu

Weishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul