e-gépész online szaklap

Pollack Expo-díjat kapott a Siemens Building Technologies

2020. március 31. | e-gépész| |  0 |

Pollack Expo-díjat kapott a Siemens Building Technologies

A Siemens Szabályozástechnikai Termékek és Rendszerek üzleti területe idén is részt vett a pécsi Pollack Expon, ahol PTE Műszaki és Informatikai Kar díját vehette át.

A díjat a Pollack Expo szakmai kiállítás és konferencián való több évtizedes részvételért, a PTE Műszaki és Informatikai Kar épületgépészeti laborjainak támogatásáért és az oktatásban való rendszeres közreműködésért adományozták a Siemens BT üzletág számára.

Az eseményt február 28-29-én a Pécsi Expo Centerben rendezték meg, programjának fő témája az Intelligens város – intelligens társadalom és a mérnöki tudás kihívása volt.

Az immáron több, mint 30 éve megrendezésre kerülő szakmai rendezvény idén is – mint ahogy a múltban mindig – PTE Műszaki és Informatikai Kar mérnöki diszciplínáinak innovatív kutatásait és céges partnerhálózatának legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztéseit volt hivatott bemutatni.

A rendezvényen Várföldi Róbert, Szűcs Péter és Erhardt Tamás kollégánk képviselte cégünket, ahol a Siemens legkorszerűbb szabályozástechnikai és méréstechnikai termékeit és megoldásait mutatták be.

Ha többet szeretnél megtudni a rendezvényen bemutatott termékeinkről, látogass el honlapunkra!

Érdekel

Pollack ExpoSiemens

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul