e-gépész online szaklap

Szünetelnek a fővárosban a meghirdetett kéményellenőrzések

| | |  0 | |

Átmenetileg szünetelteti az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzéseket március 17-től Budapesten a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. a koronavírus-fertőzések miatt, az állampolgárok védelme érdekében. A fővárosi kéményseprők a járvány ideje alatt a szociális ellátásba segítenek be.

Mivel az elmúlt napokban jelentősen megnőtt azon ingatlantulajdonosok aránya, akik nem kívánják az előzetesen meghirdetett kéményellenőrzést igénybe venni, a FŐKÉTÜSZ Kft. átütemezi a március 16. utánra meghirdetett kéményellenőrzéseket, ezeket későbbi időpontban végzi majd el.

A társaság erről értesíti az ingatlantulajdonosokat.

A vírusveszély miatt a társaság március 17-től határozatlan időre felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást is. Az ügyfelek megkereséseiket elektronikus üzenetben (a www.kemenysepro.hu oldalon található üzenetküldő modul segítségével), postai úton (1443 Budapest, Pf. 155), telefonon (+36 1 999 0664) vagy faxon (+36 1 332 1150) tudják eljuttatni a társasághoz.

Az intézkedés a műszaki vizsgálatokat és az üzemzavar elhárításokat nem érinti. A kéményseprőipari nyilatkozatra vonatkozó megrendelések leadása, illetve az elkészült nyilatkozatok kiadása továbbra is biztosított.

Ha a műszaki vizsgálatra leadott rendelést a megrendelő vissza kívánja mondani, a www.kemenysepro.hu oldalon jelezze.

A kéményseprők a kéményellenőrzések ideiglenes szüneteltetése alatt 40 gépjárművel vesznek részt a fővárosi szociális ellátásban.

KéményKoronavírus

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul