e-gépész online szaklap

Elhalasztják a Construma kiállítást is

Elmaradó rendezvények

2020. március 11. | e-gépész| |  0 |

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását a Construma és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött. Az új időpont: június 10-14.

A koronavírus-járvány terjedése az elmúlt napokban tovább súlyosbodott, felelős rendezvényszervezőként nem kívánjuk kitenni sem kiállítóinkat, sem látogatóinkat, sem munkatársainkat egy esetleges fertőzésveszélynek.

A vis maior helyzetre tekintettel a kiállításszervező új időpontot határozott meg, így a Construma kiállításcsokrot a megszokott színvonalon és minőségben június közepén kívánja biztonságosan megrendezni.

Későbbre halasztják az 5. Lakásszellőzés konferenciát is

Későbbi időpontra halasztja a VGF&HKL szaklap kiadója a Zehnder Group támogatásával 2020. március 12-re meghirdetett 5. Lakásszellőzés konferenciát, melynek új időpontjáról később adnak tájékoztatást.

 

A pécsi vízellátás konferevcia is elmarad

A IV. Hatékony Vízellátás Nemzetközi Konferencia az aktuális rendeletekből adódóan szintén halasztásra kerül, 2020. március 20. helyett várhatóan egy kora őszi időpontban kerül meghirdetésre.

 

XI. Orságos Kéménykonferencia

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a meghozott kormányzati intézkedésekkel összhangban elmarad a hagyományosan Kecskemétre 2020.március 26-27-re tervezett, kiállítással egybekötött XI. Orságos Kéménykonferencia is.

 

Az Épületgépészeti Tagozat közleménye

Magyarország kormánya a koronavírus terjedése miatt 2020. március 12-től visszavonásig országos veszélyhelyzeti intézkedéseket léptetett életbe. Ezek az intézkedések hatással lesznek a MMK Épületgépészeti Tagozata által szervezett nagy létszámú rendezvényekre is. A 100 főnél nagyobb létszámú beltéri rendezvények szervezése és megtartása az intézkedések visszavonásáig tilos!

A rendelkezésekkel összhangban a 2020. március 17-ére az ún. külső szervezésű HILTI Épületgépész konferenciát töröljük! Reméljük, a Konferencia megszervezésére visszatérhetünk!

ConstrumaEseményekKoronavírus

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul