e-gépész online szaklap

Hőkamera promóció a termográfiával ismerkedők és professzionális felhasználók részére

2020. január 15. | e-gépész| |  0 |

Hőkamera promóció a termográfiával ismerkedők és professzionális felhasználók részére

A Testo hőkamerák hatékony segítséget nyújtanak a szakemberek számára az épületgépészet és épületdiagnosztika számos területén. Legyen szó a fűtésrendszerek vagy villamos hálózatok vizsgálatáról, padlófűtés vagy radiátorok ellenőrzéséről, hőhidak kereséséről vagy az épületburkolatok felméréséről, a termográfia számos esetben gazdaságos és kényelmes megoldást jelent a felmerülő hibák elhárítása során, vagy akár még azok megjelenése előtt.

Bár számos esetben nem kötelező jellegű egy hőkamera beruházás, a műszer sokoldalúsága miatt a nyújtott szolgáltatások portfóliójának növekedésével hamar visszatermelhető a bekerülése költség.

Ez különösképpen igaz a Testo idei hőkamera promóciója tekintetében: a kiemelkedő ár-érték arányú testo 868 és testo 872 hőkamerák most kedvezményesen vásárolhatók meg a promóció időtartama alatt. A testo 868 ideális választás azok számára, akik most ismerkednek a termográfiával, a műszer rendelkezik minden olyan funkcióval, ami szükséges lehet a legtöbb épületdiagnosztikai feladatra. A testo 872 kiemelkedő felbontással és termikus érzékenységgel, valamint további praktikus funkciókkal is rendelkezik, így a professzionális felhasználók igényeinek is megfelel. 

Részletek

HőkameraPromócióTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul