e-gépész online szaklap

A hőszivattyúk optimalizálása

Testo mérőműszerekkel

2019. december 4. | e-gépész| |  0 |

A hőszivattyúk optimalizálása

A gazdaságos üzemelés biztosítása érdekében precíz műszerekre van szükség a hőszivattyúk beállításához és szervizeléséhez. A Testo digitális mérőműszerei páratlan pontossággal és hatékonysággal veszik a szakma kihívásait.

A hőszivattyúk rendkívül költséghatékony megoldást jelentenek, legyen szó hűtésről a nyári hőségben, vagy fűtésről a téli hidegben. Mindez azonban csak precíz beállítás mellett lehetséges, ami analóg mérőműszerekkel a működési elvből adódó pontatlanság miatt már nehezen megoldható.

A Testo digitális szervizcsaptelepeivel és a Smart Probes szettekkel rendkívül pontos mérések végezhetők, a rendszerek beállításához szükséges paraméterek pedig automatikusan számításra kerülnek a műszerben, illetve a díjmentes okostelefon applikációkban. A Testo hűtőközeg szivárgáskeresői még a legkisebb szivárgásokat is érzékelik az előírásoknak megfelelően akár 3 g/éves érzékenységgel, továbbá a digitális vákuummérő az egyszerű használat mellett páratlan pontosságot biztosít. A beüzemelést, karbantartást és szervizelést még hatékonyabbá teszi a valós idejű kijelzés, a robusztus műszerház és az egyes műszerekhez csatlakoztatható díjmentes, okostelefonokra és táblagépekre is letölthető testo Smart Probes és testo Refrigeration applikáció is.

Az applikációkkal nem csak az értékek nyomon követése, de azok kényelmes dokumentációja és továbbítása is elvégezhető. A műszerek és érzékelők praktikus, kedvező árú szettekben is elérhetők, melyek további tartozékokkal és kiegészítőkkel teszik még hatékonyabbá a munkavégzést.

Legyen szó hőmérséklet, nyomás, vagy akár villamos paraméterek méréséről, a Testo ideális felszereltséget nyújt minden hőszivattyúkkal kapcsolatos mérési feladatra.

Érdekel

HőszivattyúMéréstechnikaTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul