e-gépész online szaklap

Tüzelőberendezések beszabályozása a testo 300 füstgázelemzővel

| | |  0 | |

Tüzelőberendezések beszabályozása a testo 300 füstgázelemzővel

Ahhoz, hogy a gázkazánok kifogástalanul és gazdaságosan üzemeljenek a fűtési szezon idején, elengedhetetlen a megfelelő beállítás. Ehhez azonban szükség van egy megbízható füstgázelemzőre, amivel pontosan megállapítható a tüzelőberendezések hatásfoka, az általuk kibocsátott káros anyagok mennyisége, illetve ellenőrizhetők az üzemelés biztonságát befolyásoló tényezők.

Korszerűsítse felszerelését és álljon készen a fűtési szezonra! A testo 300 füstgázelemzővel minden eddiginél egyszerűbb és kényelmesebb a tüzelőberendezések ellenőrzése. A műszer igény szerint konfigurálható, így minden teljesítménybeli elvárásnak megfelel. A testo 300 akár 30 000 ppm CO mérésére is képes, valamint igény szerint akár NO mérőcella is beépíthető utólag. A vezérlés, a mért értékek megjelenítése és a dokumentáció a műszer érintőkijelzőjével és okos funkcióival szintén gyerekjáték.

A műszer képes a mérési értékek grafikonos vagy táblázatos kijelzésre, a mérési nézetben a megjelenő paraméterek sorrendje pedig szabadon módosítható. A testo 300 füstgázelemzőben minden fontos méréshez található mérőmenü, megkönnyítve a munkát. A mérőmenükkel többek között a következő mérések végezhetők el: füstgázelemzés, huzatmérés, CO-mérés, koromszám mérés, differenciálnyomás-mérés, tömörségvizsgálat, O2-mérés stb. Az elektronikus dokumentáció kiváltja az időigényes papírmunkát, a jegyzőkönyv készítése a helyszínen is elvégezhető, szükség szerint továbbítható e-mailben.

A Testo idei promóciója keretében a promóciós testo 300 füstgázelemző szettek mellé egy Wiha e-csavarhúzó készlet jár ajándékba.

Részletek és részvételi feltételek az alábbi gombra kattintva érhetők el.

Érdekel

FüstgázelemzőTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul