e-gépész online szaklap

Testo hőkamerák épületgépészeknek, kedvezményes áron

2019. szeptember 18. | e-gépész| |  0 |

Testo hőkamerák épületgépészeknek, kedvezményes áron

Ami elromolhat, az előbb utóbb el is romlik. Még a legalaposabb karbantartás esetén is bekövetkezhet a baj: meghibásodik a fűtésrendszer a fűtési szezon kellős közepén.

Bár ilyenkor a legsürgősebb, a hibák kijavítása akár hetekbe is telhet.  A tüzelőberendezés mellett számos dolog határozza meg, hogy mennyire hatékony és gazdaságos a fűtés. Az eliszaposodott radiátorok, szivárgó fűtéscsövek felderítése éppen annyira fontos, mint a megfelelő szigetelés. A testo 868 hőkamera az ilyen helyzetekben hatékony támogatást nyújt a problémák orvosolásához.

Csőtörés gyanúja eseten gyakran csak a teljes fal- vagy a padló felbontása a járható út. A testo 868 hőkamerával csökkenthetők a károk és minimalizálhatók a költségek. A padlófűtés és az egyéb nehezen hozzáférhető csővezetékek szivárgásai bontás nélkül is pontosan lokalizálhatók, a hőképen jól megjeleníthetők. Ezáltal a minimumra csökkenthetők a bontási területek, így jelentősen csökkennek a javítási költségek és a munkához szükséges idő.

A testo hőkamerák más feladatokra is alkalmasak, legyen szó az eliszaposodott radiátorok felderítéséről, a homlokzatszigetelések vizsgálatáról, vagy energetikai tanácsadásról. A Testo idei promóciója keretében a testo 868 most kedvezményes áron érhető el. További részletek a promóciós weboldalon.

Érdekel

HőkameraTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul