e-gépész online szaklap

Promóciós Testo füstgázelemző szettek

2019. szeptember 4. | támogatott cikk| |  0 |

Promóciós Testo füstgázelemző szettek

A megfelelő felszereltség elengedhetetlen egy fűtésszerelő szakember számára a fűtési szezon idején. A szezon felgyorsult munkatempóját csak egy modern füstgázelemzővel lehet tartani, ami olyan funkciókkal van ellátva, melyekkel a szakember sokkal hatékonyabban végezheti munkáját.

A testo 300 füstgázelemző a különböző konfigurációk révén teljesen az igényekre szabva érhető el. A műszer akár 30 000 ppm CO mérésére is képes, valamint akár egy NO mérőcella és beépíthető utólag. A moduláris mintavevő szonda egyszerűbbé teszi a szűk helyeken végzett méréseket, a mérőcella diagnosztikai funkció pedig folyamatos visszajelzést ad a cellák állapotáról.

Az 5”-os HD kijelző késleltetés nélkül reagál minden bevitelre. A műszer képes a mérési értékek grafikonos vagy táblázatos kijelzésre, a mérési nézetben a megjelenő paraméterek sorrendje pedig szabadon módosítható. A műszerbe mentett, előre beállított mérőmenük megkönnyítik a mindennapi használatot és a mérés folyamatát. A testo 300 füstgázelemzővel a dokumentáció folyamata is sokkal egyszerűbb. Az elektronikus jegyzőkönyv pillanatok alatt elkészíthető, jelentősen lecsökkentve a papírmunka idejét.

A Testo idei promóciója keretében a promóciós testo 300 füstgázelemző szettek mellé egy Wiha e-csavarhúzó készlet jár ajándékba.

Részletek és részvételi feltételek a www.testo.hu/promocio oldalon.

Érdekel

FüstgázelemzőPromócióTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul