e-gépész online szaklap

Ismét REHAU Friday szerelői akció!

| | |  0 | |

Ismét REHAU Friday szerelői akció!

2019. szeptember 20-án a gyors padlófűtés-szerelés jegyében tíz RAUTHERM SPEED és egy TACKER termék listaára 20%-kal csökken!

2019. szeptember 20-án ismét jelentkezik a népszerű REHAU Friday egynapos különleges akció. A szerelőknek szóló őszi akcióban felületfűtés rendszerelemek szerepelnek.

A REHAU FRIDAY akcióban való részvétel nagyon egyszerű: az előre meghirdetett napon a REHAU nagykereskedő partnereinél 11 féle terméknek 20%-kal csökkentjük a listaárát. Önnek az adott napon csak vásárolnia kell az akciós termékekből.

*A 160450-500 RAUTHERM SPEED K csövekre és a 316110-002 RAUTHERM SPEED plus fektetőlemezekre a kedvezmény csak komplett akciós csomag megvásárlása esetén érvényes!

Részletek

Ezért ne hagyd ki!

Egy lépéssel tovább gondolva – 2 helyett 3 családi ház kivitelezése hetente!

RAUTHERM SPEED K tépőzáras rendszer – a padlófűtés szerelés új dimenziója. Különleges jellemzője, a tépőzáras csőrögzítés 3 mm-es fektető szőnyegre, tökéletes megoldást kínál a gyors kivitelezéshez.

  • Akár 30%-kal gyorsabb kivitelezés a hagyományos padló­fűtés rendszerekhez viszonyítva.
  • Az akár 90%-kal kisebb térfogat meggyőző előny szállí­táskor, tároláskor.
  • Szerszám nélküli egy emberes kivitelezés.

Újdonság!

SPEED HKV P Connector 16 polimer fűtőkör osztó-gyűjtő, átfolyásmérővel, hőmérővel, elzáróval
 
Kisebb helyigény, gyorsabb kivitelezés!Az új REHAU polimer osztó-gyűjtővel a gyárilag előszerelt Connector „plug-in” csatlakozásnak köszönhetően akár 45% időmegtakarítás is elérhető: a cső szerszám nélkül csatlakoztatható az osztó-gyűjtőhöz. A kompakt felépítésű polimer osztó-gyűjtő tartalmazza az előremenő és vissza­térő elzárókat, hőmérőket és az átfolyásmérőket is. A legnagyobb megengedett tartós üzemi nyomás 6 bar 60 °C mellett.

Rendszerben gondolkodunk!

Termoelektromos szelepfej MINI
Az új termoelektromos szelepfej keskeny kialakítása jobb hozzáférést biztosít az osztó-gyűjtő kezeléséhez, könnyen leolvashatók a beszabályozás során a tömegáram értékek.Termoelektromos szelepfej MINI 230V és 24V polimer osztó-gyűjtőhöz. A REHAU CrNi osztó-gyűjtőhöz is használható.

Újdonság!

UP 75/750 kompakt osztó-gyűjtő szekrény polimer osztó-gyűjtőhöz (5-8 kör)
Az új kompakt osztó-gyűjtőszekrény építési magassága 20%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos szekrényé, így helytakarékos és egyben esztétikus megjelenést biztosít.

Bevált költségoptimalizált megoldás
Tacker lemez 30-2 mm – Gyors. Gazdaságos. Biztonságos. Felúszásmentes rögzítés a tüskék és a Tacker lemez speciális kombinációjának köszönhetően.

A sikeres új csőgeneráció!
A RAUTHERM SPEED 16×1,5m PE-Xa padlófűtés cső új, rugalmasabb receptúrájának köszönhetően a hagyományos felületfűtés-csövekhez képest 30%-kal hajlékonyabb, ezáltal megkönnyíti és gyorsítja a szerelést.

REHAU REWARDS hűségprogram

Regisztrálj minél hamarabb a REHAU pontgyűjtő rendsze­rébe, és szerezz praktikus és hasznos ajándékokat pontjai­dért! A REWARDS hűségprogram már mobil applikációként is elérhető iOS és Android rendszerekhez is.

rewards.rehau.hu

PadlófűtésRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul