e-gépész online szaklap

Okos mérőműszerek klíma- és hűtéstechnikai rendszerekhez

| | |  0 | |

Okos mérőműszerek klíma- és hűtéstechnikai rendszerekhez

Okostelefonjaink szinte mindig velünk vannak. Már a munka során is érdemes kihasználni az általuk nyújtott előnyöket, mivel számos területen jelentősen leegyszerűsítik az elvégzendő feladatokat. A testo Smart Probes klíma- és hűtéstechnikai szettel rengeteg időt és energiát takaríthat meg a hűtőberendezések, rendszerek, hőszivattyúk karbantartása és szervizelése során.

A műszerek vezérlése és a dokumentáció az okostelefonra/táblagépre telepített applikációval történik, így maguk a műszerek rendkívül kis helyen is elférnek, kezelésük egyszerű. Az applikációban minden releváns mérési feladathoz tartoznak előre beállított mérőmenük, amik nagyban felgyorsítják a munkavégzést. A túlhevítés és utóhűtés számítása már automatikus, nincs szükség gőzlécre, mivel az applikációban megtalálható az összes járatos hűtőközeg, valamint a dokumentáció is teljesen automatikus.

A szetthez tartozó műszerek elődjeikhez képest megnövelt hatótávval rendelkeznek, aminek köszönhetően még az egymástól távol lévő mérési pontok esetén sem szűnik meg a kapcsolat az okostelefonnal. Egyes műszerek érzékelői hajlítottak vagy hajlíthatók, így a szűkös helyeken is lehetővé teszik a mérést. A szett egy praktikus műszertáskában érhető el, ami védi a műszereket a sérülésektől.

Érdekel

MéréstechnikaTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul