e-gépész online szaklap

Frissült a Testo Smart Probes termékcsaládja

| | |  0 | |

Frissült a Testo Smart Probes termékcsaládja

A Testo okosérzékelők családja jelentősen megkönnyebbíti a mérési feladatokat a kompakt kialakítás és a díjmentesen letölthető applikáció révén. Mivel a műszerek a mért értékeket a Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatott okostelefonra továbbítják, így mind azok tárolása és szállítása, mind a nehezen hozzáférhető helyeken történő mérés egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

Legyen szó felületi hőmérséklet érintésmentes, infra méréséről, páratartalom méréséről vagy túlhevítés és utóhűtés számításáról, az applikációba épített mérőmenük, a grafikonos és táblázatos alternatív megjelenítési módok és az egyszerre akár 6 csatlakoztatható érzékelő még az összetett mérési feladatok során is hatékony támogatást nyújtanak.

A Smart Probes műszercsalád azonban további újdonságokkal is szolgál. A már jól bevált technológia még rugalmasabbá és kényelmesebbé vált: a hajlított és hajlítható érzékelőfejek még egyszerűbbé teszik a műszerek használatát a szűk, nehezen elérhető helyeken, a megnövelt, akár 100 m-es Bluetooth hatótáv révén pedig még nagyobb távolságból végezhetők a mérések. Az applikációval professzionális jegyzőkönyvek is készíthetők Excel vagy PDF formátumban, melyekhez képek és megjegyzések is csatolhatók. A műszerek külön-külön és praktikus szettekben is megvásárolhatók, az applikáció pedig díjmentesen letölthető iOS és Android operációs rendszerekre.

További információ

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul