e-gépész online szaklap

Oklevél a mestereknek

| | |  0 | |

Oklevél a mestereknek

Megkapták bizonyítványaikat az első Beruházás-lebonyolítói Mesteriskola hallgatói. A mesteriskola célja volt, hogy kifejezetten gyakorlat-központú képzést nyújtson elsősorban olyan mérnök-szakemberek számára, akik már előzetes beruházási, illetve építőipari gyakorlattal rendelkeztek.

A Magyar Mérnöki Kamara együttműködő partnereivel, a Magyar Építész Kamarával, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével, az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs NKft-vel, a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségével, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel együtt idén februárban indította el beruházás-lebonyolítói mesteriskolai a képzését.

A 96 tanórás képzés elvégzéséről a Magyar Mérnöki Kamara tanúsítványt állít ki tagjainak, de mellette minden résztvevő bizonyítványt kapott a zárórendezvényen. (Az MMK weboldaláról letöltött nyitóképünkön éppen Nagy Gyula, a kamara elnöke adja át az egyik hallgató bizonyítványát.) A mesteriskola programját, tematikáját és előadóit az együttműködő szakmai szervezetek állították össze, támaszkodva az építési beruházási piac szereplőinek kiemelkedő eredményeire és az ezek létrehozásában közreműködő szakemberek innovatív tudására, tapasztalataira. A képzésben 49 előadó vett részt, 78 hallgató kapott átfogó képet a beruházáslebonyolítói folyamatokról.

A hallgatók a 96 órás képzés befejezését követően záródolgozatot készítettek. Az értékelések során a szakdolgozatok között több olyan kiváló munka is akadt, amelyek a következő mesteriskola képzési anyagai közé kerülhetnek – természetesen készítőjük hozzájárulása esetén. Az újabb kurzus a tervek szerint idén ősszel indul.

További információk a www.mmk.hu oldalon találhatók.

Magyar Mérnöki Kamara

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul