e-gépész online szaklap

A Fisher klíma másodszor is elnyerte a Business Superbrands díjat!

2019. június 18. | támogatott cikk| |  0 |

A Fisher klíma másodszor is elnyerte a Business Superbrands díjat!

Idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat.

A Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság döntése alapján a Fisher márkanevet érdemesnek találták arra, hogy elnyerje a Business Superbrands 2019 elismerést.

„A Business Superbrands az egyik legnagyobb elismerés, amit egy cég vagy egy márka elnyerhet. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy tavaly is és idén is a szakmai zsűri kitüntette a Fisher márkanevet ezzel a díjjal. Több mint 20 éve építjük a márka hírnevét, nagy öröm számunkra, hogy már nem csak a felhasználók, de az üzleti élet szereplői is elismerik eredményeinket! Köszönjük partnereinknek, hogy bíznak a termékben.”- mondta Váradi György a Columbus Klíma Kft. tulajdonosa.

A díjhoz gratulálunk!

www.fisherklima.hu

FisherKlímatechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul