e-gépész online szaklap

Megjelent a Siemens RDS110 okostermosztát-applikációjának legfrissebb verziója (v1.14)

| | |  0 | |

Megjelent a Siemens RDS110 okostermosztát-applikációjának legfrissebb verziója (v1.14)

Az okostermosztátok piacán egyedülálló, hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást, valamint légminőség-ellenőrzést egyben kínáló Siemens RDS110 készülék a 2018-as évben Construma díjjal lett elismerve. A folyamatos szoftverfejlesztésnek köszönhetően időről-időre új funkciókkal bővül a készülék tudása.

A legfrissebb és már letölthető alkalmazási változat számos új kényelmi és praktikus funkciót kínál a felhasználók számára, úgy mint:

  1. Trend widget funkció, amely lehetővé teszi a hőmérsékleti és páratartalom adatok változásainak kívánt időszakra történő grafikus megjelenítését (trendelését), elősegítve a rendszer működési minőségének és hatékonyságának ellenőrzését és a működtetés optimalizálását
  2. Integrált demo mód
  3. A maximális eszközszám egy fiókban 12-ről 20-ra nőtt (egy felhasználói fiókhoz akár 20 készülék rendelhető hozzá. Így pl. egy üzemeltető több rendszert tud felügyelni ugyanazon a fiókon keresztül)
  4. Továbbfejlesztett elrendezés az iPhone X sorozathoz

Amennyiben a készülék felkeltette érdeklődését, próbálja ki az alkalmazást (például demó módban), az alábbi linkek egyikén keresztül:

Az RDS110 okostermosztáttal kapcsolatban további részletes információk elérhetők a termék honlapján:

www.siemens.hu/rds

SiemensTermosztát

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul