e-gépész online szaklap

Siemens nyereményjáték

Regisztrálja okostermosztátját!

| | |  0 | |

Siemens nyereményjáték

Napról napra nő azok száma, akik otthonuk komfortját a Magyarországon Construma nagydíjat is nyert Siemens RDS110 öntanuló okostermosztáttal biztosítják. Szeretnénk meghálálni ügyfeleink választását, ezért játékra hívjuk Önöket.

Regisztrálja Siemens okostermosztátját egy fényképpel (melyen Ön is és a termosztát is látható) és szerezzen esélyt egy új iPad vagy egy iPad mini 4 megnyerésére! Töltse fel fotóját és adja meg adatait a siemens.com/sttsweepstake oldalon 2020. február 29-ig, és csatlakozzon a nyerési eséllyel rendelkezők táborához!

A győzteseket sorsolással választják ki és emailben értesítik 2020. március 6-ig. A nyerteseknek 15 munkanap áll rendelkezésére, hogy megadják a nyeremény kiszállítási címét. A cím hiányában a díjat nem tudják kiküldeni, ezért ez esetben új nyerteseket fognak kisorsolni.

Még nem rendelkezik Siemens RDS110 okostermosztáttal?

Vásároljon egyet regisztrált résztvevő partnereink vagy bármelyik magyarországi kereskedőpartner üzletében!

A termék honlapja: www.siemens.hu/rds

A részvételi szabályzat valamint az adatkezelési tájékoztató elérhető a siemens.com/sttsweepstake oldalon. A meghirdetett akció már elérhető. Jelen akció szervezője a Siemens AG Ausztria, Building Technologies CPS Délkelet-európai részlege (Siemensstrasse 90, 1210 Bécs, Ausztria).

Regisztráljon most!

Vegyen részt a játékban és töltse fel fotóját mielőbb!

Siemens SI BP Magyarország csapata

SiemensTermosztát

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul