e-gépész online szaklap

Új folyadékhűtő az LG-től

2019. április 17. | e-gépész| |  0 |

Új folyadékhűtő az LG-től

Az LG a Mérnöknap keretében mutatta be új folyadékhűtőjét. A városias környezetben, ahol eleve távhő van kiépítve és a zöldmezős beruházásoknál is jó megoldás a folyadékhűtők, azaz vizes rendszerek alkalmazása.

Egy moduláris rendszerű folyadékhűtőről van szó, amely tetszőlegesen bővíthető az igényeknek megfelelően.  Az összeépítésnél ki kell neveznünk egy Master gépet, amely alatt fognak dolgozni a Slave gépek. Nagy hatásfokkal működnek, annak ellenére, hogy rendkívül kicsi a helyigényük.

A tervezők abban gondolkodtak, hogy a berendezés mindenütt használható legyen, erre jó példa egy olyan bevonat a gép hőcserélőjén, amely megvédi a lamellákat a tengerparti és egyéb agresszív időjárási viszonyoknak kitett környezetben. Minden egyes rendszerhez gyárilag jár egy komplett vezérlőegység. Mind hűtésben, mind pedig fűtésben jó SCOP értékekkel dolgozik a gép. A készülék a kompresszorba közvetlenül visszajuttatott olaj segítségével növeli annak hatékonyságát. Az ikerinverteres kompresszor széles frekvenciasávban használható 15 Hz-től 120 Hz-ig. Az invertervezérlő technológia biztosítja a kiáramló vízhőmérséklet stabil szabályozását. A gőzbefúvási technológia alacsony külső hőmérséklet mellett is hatékony fűtést biztosít a hűtőközeg optimális áramlási sebességének szabályozásával. A folyadékhűtő R-410 hűtőközeget használ, amely nagy hatékonyságú, környezetbarát hűtőközeg, és nem károsítja az ózonréteget.

Külön telepíthető a HMI vezérlő, így a fagyasztó egység a vezérlőteremben szabályozható. A vezérlési megoldások, mint az ACP IV és AC Smart, biztosítják a könnyű megfigyelést és bárhol lehetővé teszik a különböző HVAC típusok távolról történő kezelését.

FolyadékhűtőLG

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul