e-gépész online szaklap

Hungarotherm-nagydíjat nyert az Aereco hővisszanyerős szellőztetési rendszere

| | |  0 | |

Hungarotherm-nagydíjat nyert az Aereco hővisszanyerős szellőztetési rendszere

A díjat azok a kiállítók nyerhetik el, akik az elmúlt év során innovatív új termékkel léptek a piacra. A beérkezett pályázatokat szakemberek alkotta zsűri bírálta el és találta érdemesnek a díjazásra az Aereco Légtechnika Kft. DX igényvezérelt, intelligens hővisszanyerős szellőztetési rendszerét.

DX igényvezérelt, intelligens hővisszanyerős szellőztetési rendszer

Az épületek növekvő légtömörségével párhuzamosan a szellőztetés egyre meghatározóbb követelmény. Ennek gazdaságos módját adja a Demand Controlled Ventilation, azaz az igények szerinti szellőztetés. Ebben az esetben csupán annyi a szellőztetés, amennyit az épület használói igényelnek. Mindezt a rendszer teljesen automatikusan vezérli.

A díjazott termék az igények szerinti szellőztetést hővisszanyerővel kombinálja, ezzel jelentős energiamegtakarítás érhető el. A hővisszanyerős rendszer szenzorai helyiségről helyiségre figyelik a levegő minőségét, és ennek alapján csak annyi levegőt juttatnak a helyiségbe, vagy szívnak el onnan, amennyi ténylegesen szükséges. Mindezt egy központi hővisszanyerős szellőzőgépen keresztül. Az intelligens hővisszanyerős rendszerek a helyiségek levegőminőségét folyamatosan érzékelve gondoskodnak az optimális légcseréről, biztosítják a kellemes komfortérzetet és a lehető legnagyobb energiamegtakarítást.

A DX-rendszer  újítása, hogy egyesíti a helyiségről helyiségre egyedi érzékelők által szabályozott szellőzési rendszerek, valamint a hővisszanyerős technológia előnyeit.

Látogasson el az Aereco honlapjára.

AerecoSzellőztetés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul