e-gépész online szaklap

testo 400 - A klíma- és légtechnikai mérések új generációja

| | |  0 | |

testo 400 - A klíma- és légtechnikai mérések új generációja

Az új testo 400 klíma- és légtechnikai mérőműszerrel minden eddiginél hatékonyabb a szellőző- és légkondicionáló rendszerek beállítása, karbantartása és szervizelése.

A nagy méretű HD kijelzőn minden érték szemmel tartható, a különböző ujjmozdulatokkal pedig lehetséges a mérési nézetek közötti váltás. A műszer minden bevitelre késleltetés nélkül reagál így könnyítve a vezérlést. A Testo széles választékában minden mérési feladatra található megfelelő szonda: a Bluetooth-os és kábeles szondákra különböző paramétereket mérni képes szondafejek csatlakoztathatók.

A mérések rendkívül egyszerűen elvégezhetők az előre beállított mérőmenük révén. Ezek a mérőmenük lépésről lépésre végigvezetik a felhasználót a mérés folyamatán. A mérőmenükkel többek között a következő mérési feladatok végezhetők el: térfogatáram mérések szellőzőknél és szellőzőcsatornákban, komfortérzet mérések (PMV/PPD, WBGT, beltéri levegőminőség), huzat és turbulencia mérések, valamint hőmérséklet- és nyomáskülönbség mérések.

 A műszerrel a dokumentáció folyamata is rendkívül egyszerű. Az okostelefon-vezérlés révén gyorsan és hatékonyan vihetők fel a szükséges adatok a jegyzőkönyvhöz, amihez képek (a műszer kamerájával is készíthető), megjegyzések, és saját logó is csatolható. Az ügyféladatok importálhatók a műszerbe épített névjegyzékből, az elkészült jegyzőkönyv pedig továbbítható közvetlenül a helyszínről e-mailben. Az intelligens kalibrációs megoldásnak köszönhetően nem szükséges a szondákkal együtt a műszert is beküldeni kalibrálásra, így az gond nélkül használható a többi rendelkezésre álló szondával. A testo 400 univerzális IAQ mérőműszer elérhető praktikus szettekben, ugyanakkor teljesen egyedi konfigurációk összeállítására is lehetőség van, amikkel minden klíma- és légtechnikai mérési feladatra készen állhat.

További információ

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul