e-gépész online szaklap

A Siemens várja a szakmabelieket az ISH-n

| | |  0 | |

A Siemens várja a szakmabelieket az ISH-n

Siemens Building Technologies várja a szakembereket a cég újdonságaival a Frankfurti ISH kiállításon a 10.2 épületben, a C55 standon.

A frankfurti ISH kiállítás idén is kiemelkedő lehetőséget biztosít a szakmai érdeklődők számára, hogy átfogó képet kaphassanak a gyártók legújabb fejlesztéseiről, illetve a vezető technológiai trendekről. Természetesen a Siemens is részt vesz kiállítóként a rendezvényen.

A Siemens standján (10.2 C55) - többek között - bemutatásra kerülnek a Siemens továbbfejlesztett felhő alapú szolgáltatási rendszerei, egy új, saját szabályozóelektronikával, hőmennyiségmérővel és különböző kommunikációs csatlakoztatási lehetőségekkel ellátott szelep családja, a DESIGO CC platform legújabb szolgáltatásai és végül, de nem utolsó sorban a kiberbiztonsággal kapcsolatos megoldásai.

Igény esetén a magyarországi Building Technologies divízió által delegált kollégák március 12-14. között a helyszínen is az érdeklődők rendelkezésére állnak.

Amennyiben szívesen találkozna velünk a kiállításon, úgy időpont egyeztetés érdekében kérjük küldje meg elérhetőségeit a cps.hu@siemens.com email címre.

A kiállításról bővebb információ: https://new.siemens.com/global/en/company/fairs-events/ish.html

ISHSiemens

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul