e-gépész online szaklap

A REHAU-tól sok minden várható az idei ISH-n

| | |  0 | |

2019. március 11-től 15-ig a világ vezető kiállítása, az ISH, Frankfurtban kerül megrendezésre, hogy bemutassa a legújabb fejlesztéseket az építőipar, az energia, a klímatechnika és a megújuló energiák területén. A REHAU idén az „#expectmore” mottóval nemcsak a már jól bevált rendszereket, hanem ígéretes újításokat is bemutat majd.

Összességében a REHAU idén négy témát vet fel

A "Comfort & Living" területet az osztó-gyűjtő és szabályozás technikával rendelkező felület temperáló rendszerek foglalják el. Egy különleges újdonság többek között a díjnyertes NEA SMART szabályozó új generációja.

A "Water & Safety" témakörben a REHAU mindent a RAUTITAN csővezeték rendszerrel valamint a hangcsillapított RAUPIANO PLUS lefolyó rendszerével köti össze. A szakemberek találkozhatnak innovatív megoldásokkal, mint például az új vízvezeték idomok, a RAUTITAN RX + ólommentes vörösöntvény és más, nagyon érdekes termékmegoldások.

A "Smart Installation" címszó alatt a látogatók meggyőződhetnek a REHAU felületfűtő-, hűtő rendszerek és a RAUPIANO PLUS rögzítési technológiájának szerelőbarát telepítéséről. Ezt kiegészíti egy szerelőpad, amelyen az egyszerű és gyors toldóhüvelyes kötéstechnika a RAUTOOL szerszámprogram új funkcióival nem csak látható, hanem is kipróbálható.

Végül a REHAU különböző szoftveres megoldásai a "Digital Services" területen kerülnek bemutatásra. A REHAU többek között itt teszi „megtapasztalhatóvá” sokrétű BIM megoldásait a virutális valóság segítségével.

A fentiek és még sok más újdonság az 5.0 csarnokban, a B60 számú REHAU standon tekinthető meg.

 

ISHRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul