e-gépész online szaklap

Új Siemens Albatros2 brossúra

| | |  0 | |

Új Siemens Albatros2 brossúra

Megjelent a Siemens legújabb összefoglaló kiadványa az Albatros2 szabályozócsaládról.

Az Albatros2 szabályozók a hazánkban is gyakran előforduló több hőtermelős (pl. gázkazán, kandalló, vegyes kazán, napkollektor, hőszivatyú stb.) rendszerek hőközponti szabályozását képesek elvégezni az egyes elemek gyártó specifukus elvárásaitól függetlenül, és képesek kiszolgálni akár összetett hőfgyasztói igényeket is (pl. padlófűtés+hűtés, medence fűtés stb.). A szabályozók webszerverrel kiegészíthetők és internet kapcsolaton keresztül teljeskörűen távfelügyelhetők.

A kész csomagok a korábban már jól ismert készleteken felül két új taggal bővültek, melyek a következők:

  • ALBATROS2.1D_EXT: Albatros2.1D csomag, egy AVS75.370 kiegészítő modullal és a hozzá tartozó kiegészítő elemekkel bővítve. Az új csomag a hamarosan kivezetésre kerülő Albatros2.3C csomagot váltja ki, valamint újabb szoftver verziójának köszönhetően még rugalmasabb rendszer konfigurációt és funkciókat kínál (pl. PWM kimenet, 2db 0-10V-os analog kimenet, további 2db szabadon konfigurálható ∆T szabályozás stb.)
  • ALBATROS2.4: Az Albatros2.4 csomag egy teljesen új készlet a termékkínálatban. Ez az összeállítás a legrugalmasabban konfigurálható RVS61.843 szabályozót, páratartalom érzékelővel ellátott beltéri kezelőegységet és érzékelőket tartalmaz. A csomag legjellemzőbb felhasználási területei pl. hőszivattyús alkalmazások, több fűtés/hűtés körrel rendelkező rendszerek, fűtés/hűtés kaszkád megoldások.
    A kiadvány letölthető ide kattintva.

Az Albatros2 szabályozókkal kapcsolatos részletes dokumentációk elérhetők a www.siemens.hu/albatros oldalon.

Siemens

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul