e-gépész online szaklap

Testo füstgázelemző szettek egy év extra garanciával

2018. november 26. | e-gépész| |  0 |

Testo füstgázelemző szettek egy év extra garanciával

A Testo őszi füstgázelemző promóciója kereteiben a praktikus műszerek és szettek mellett most egy további újdonság is várja a vásárlókat: egy év extra garancia.

A fűtési szezon idejére a Testo különféle füstgázelemző szetteket, valamint további professzionális mérőműszereket kínál. A korszerű műszerek széles választéka lehetővé teszi, hogy munkáját gyorsan, hatékonyan és egyszerűen el tudja végezni, így lépést tud tartani az ilyenkor megnövekedett számú megbízásokkal.

A promócióban részt vevő termékek között megtalálhatók az alapvető feladatokat ellátó füstgázelemzők mellett a professzionális, kibővített funkciókkal rendelkező füstgázelemző szettek is . Ami idén újdonság: a promóciós füstgázelemző szettek regisztrálásával 1 évvel meghosszabbíthatja garanciáját a műszerre és a mérőcellákra, további költségek nélkül.

A füstgázelemző szettek mellett további, fűtéstechnikához elengedhetetlen műszerek is találhatók a kínálatban, melyekkel biztos, hogy nem érheti meglepetés. A testo 324 szettek ideális megoldást nyújtanak víz- és gázvezetékek vizsgálatához. A Testo hőkamerákkal kényelmesen elvégezhető minden termográfiai feladat az épületgépészetben, legyen szó padlófűtéscsövek bontás nélküli vizsgálatáról, vagy hőhidak felkutatásáról.  A promócióban minden fűtéssel kapcsolatos méréshez megtalálja az ideális műszert.

További információ

FűtéstechnikaPromócióTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul