e-gépész online szaklap

Víz- és gázvezetékek ellenőrzése

Testo nyomásmérő és szivárgáskereső rendszerrel

| | |  0 | |

Víz- és gázvezetékek ellenőrzése

A fűtési szezonban elsődleges fontosságú a víz- és gázvezetékek állapota. Ezek teljeskörű vizsgálatára  a testo 324 nyomásmérő és szivárgáskereső műszer hatékony és kényelmes megoldást nyújt. A műszer egy praktikus rendszerbőröndben is kapható, mely a víz- és gázvezetékeken végzett mérésekhez minden szükséges tartozékot és kiegészítőt tartalmaz.

A rendkívül pontos testo 324 alkalmas terhelés és tömörség vizsgálatok mellett nyomáskülönbség mérésre, csőtérfogat számításra, és számos egyéb feladatra is. A műszer előre beállított mérőmenüi végigvezetik a felhasználót a mérések folyamatán, garantálva a megbízható eredményeket. A mérést segítő tippek és utasítások, valamint a mérési értékek könnyedén leolvashatók a nagyméretű, színes, grafikus kijelzőről. A rendszerben található gázadagoló révén a fűtésrendszer a saját gázával ellenőrizhető, így elkerülhető, hogy levegő jusson a gázvezetékekbe. A beépített nyomáspumpa lehetővé teszi az automatikus nyomáspróbát 300mbar-ig, a kézi nyomáspumpával ez az érték tovább növelhető. 

A rendszer tartozéka többek között egy infra nyomtató is, mely a beépített memóriával együtt nagyban megkönnyíti a dokumentáció folyamatát. Azonosított gázszivárgás esetén a testo 316-2 gázszivárgás keresővel – mely szintén a rendszer kiegészítője – meghatározható a szivárgás helye. 

További információ

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul