e-gépész online szaklap

Újabb jelentős díjat nyert az Unical OSA kazán!

2018. október 17. | e-gépész| |  0 |

Újabb jelentős díjat nyert az Unical OSA kazán!

A világ legrégebbi és legtekintélyesebb ipari tervezési díját is megnyerte az Unical OSA kazán. Ez már a harmadik világdíj, amit az Unical kazán 2017 óta elnyer!

A bortíóképen egy tükrös OSA kazán látható, míg a fenti fotón egy eredeti zöldmoha burkolatú OSA (ejtsd: óza, jelentése: merész) kazán.

Az OSA egy világszínvonalú kondenzációs kazán (A+ ha a hozzá csomagolt belső és külső érzékelőket is használják). Nézze meg hogy mi az 23 dolog, amit egy Unical OSA kondenzációs kiskazán tud.

ELOLVASOM

Uni, mint unicum, mint teljesen egyedi és különleges megoldások, és
cal, mint calória,
ez az Unical!

Compasso d’Oro

A Compasso d’Oro ipari formatervezési díj a legrangosabb olasz design-díj. Gio Ponti és Alberto Rosselli olasz építész-formatervezők alapították a díjat 1954-ben, melyet eleinte évente, majd két- és háromévente adtak, adnak át. A díj célja az, hogy minél szélesebb rétegben megismertesse és terjessz az olasz ipari formatervezést. A díj odaítélésében nem számít az, hogy a tervező milyen nemzetiségű, hanem az a fontos, hogy a termék gyártása Olaszországban történik. Így lehetett megvalósítani azt, hogy a „Made in Italy” szlogen, mára már egyet jelent a minőséggel, a szépséggel, és az értékközpontúsággal.

Kondenzációs kazánUnical

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul