e-gépész online szaklap

Testo fűtésszerelő szettek

| | |  0 | |

Testo fűtésszerelő szettek

A Testo idei őszi promóciójában a fűtésszerelőknek kialakított szettek minden fűtésrendszerrel kapcsolatos mérési feladatra alkalmasak a megbízható műszerek és a praktikus kiegészítők révén.

A testo 330-2 LL fűtésszerelő szettnél a pontosság és a rugalmasság mellett a hosszú élettartamon és a kényelmen van a hangsúly. A műszer minden tüzelőanyaggal kompatibilis, minden fontos fűtéstechnikai mérés elvégzésére alkalmas. A felhasználóbarát menüvezetés, a praktikus funkciók és a további kiegészítők jelentősen megkönnyítik a munkavégzési folyamatot, így a fűtésszerelők legforgalmasabb időszakában is magabiztosan vállalhat megbízásokat.

A műszert és tartozékait a praktikus műszerbőröndben tárolhatja és szállíthatja, a szett részét képező gyorsnyomtatóval helyszíni jegyzőkönyvet készíthet. Lehetősége van továbbá jegyzőkönyvek készítésére és e-mailben küldésére az okostelefon applikáció és a Bluetooth kapcsolat révén. Okostelefonját második kijelzőként is használhatja.

A műszerre gyárilag 4 év garancia jár, a mérőcella felügyelet, valamint a hosszú élettartamú mérőcellák pedig legalább egy cserét megspórolnak a műszer élettartama során, a frisslevegő hígítás még a nagy CO koncentrációtól is megvédi a mérőcellát 30 000 ppm CO-ig, így ténylegesen hosszú időn át költségmentes a működtetés. A promóció keretein belül vásárolt termék regisztrálásával a gyári garancia további egy évvel meghosszabbítható.

Részletek a weboldalon. Az alábbi linken további professzionális fűtéstechnikai mérőműszerekről, valamint a termékregisztrációról is tájékozódhat.

tovább

Testo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul