e-gépész online szaklap

Mobilbarát klímatechnikai méréstechnológia – testo Smart Probes

| | |  0 | |

Mobilbarát klímatechnikai méréstechnológia – testo Smart Probes

A modern világ klímatechnikai vállalkozóitól a napi munkavégzés nagyobb rugalmasságot, hatékonyságot, és mobilitást követel, mint valaha. A felgyorsult munkatempó, a magas követelmények és az azonnali megoldások iránti igény komoly kihívások elé állítja a szakembereket.

A Testo Smart Probes műszercsaládja alkalmazkodik új életformánkhoz, és megkönnyíti a munkavégzést a mára már szinte elengedhetetlen okostelefonok segítségével.

Az évek során a telefonok viszonylag egyszerű kommunikációs eszközökből rendkívül összetett, hordozható személyi számítógépekké váltak. Ez az átalakulás tette lehetővé a mérőműszerek okostelefonokkal való vezérlését. A kompakt testo Smart Probes érzékelők használatához mindössze az okostelefonra vagy táblagépre letölthető díjmentes applikációra és Bluetooth kapcsolatra van szükség, ennél fogva a műszerek mérete is jelentősen kisebb, ugyanakkor teljes értékű megoldást jelentenek minden klímatechnikai feladathoz.

testo Smart Probes klíma szett

Az applikációban egyszerűen választhat különböző alkalmazási menük között, például: térfogatáram számítás, penészjelzés, tömörségi nyomáspróba, és még sok más. A mérési adatok könnyedén leolvashatók az okostelefon vagy táblagép kijelzőjéről, a mért értékek pedig akár egyetlen kattintással szerkeszthetők, menthetők, exportálhatók vagy továbbíthatók e-mailben. Lehetősége van egyéni, részletes jegyzőkönyvek készítésére is, melyekhez képeket és megjegyzéseket is csatolhat.  A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően mindezt akár a méréshelyszíntől távolabb is elvégezheti.

A Smart Probes műszerek megvásárolhatók külön-külön, vagy szettben is. A klímatechnikai szetthez (testo 405i hődrótos légsebességmérő, testo 410i szárnykerekes légsebességmérő, testo 605i páratartalom és hőmérsékletmérő, testo 805i infra hőmérsékletmérő) egy praktikus, könnyen szállítható műszertáska is jár.

További információ a  okosérzékelőkről.

Érdekel

KlímatechnikaTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul