e-gépész online szaklap

Mobilbarát hűtéstechnikai mérések

| | |  0 | |

Mobilbarát hűtéstechnikai mérések

A digitális szervizcsatelepek számos előnnyel rendelkeznek az analóg műszerekkel szemben. A testo 577 digitális szervizcsaptelep szettben ezek az előnyök hasznos tartozékokkal kiegészítve biztosítják a kényelmes, egyszerű és pontos mérést.

Itt a klímaszezon, azonban a rendeletekben előírt szabályozások elvégzéséhez mindenképpen szükséges a megfelelő felszereltség. A praktikus testo 557 digitális szervizcsaptelep szettel felkészülhet a hűtő és hőszivattyús berendezések hatékony és rugalmas üzembe helyezésére, karbantartására. Nincs többé szükség hosszadalmas és bonyolult számítások elvégzésére, mivel a műszer automatikusan kiszámolja a valós idejű értékeket, így elkerülhetők az esetleges hibás számításokból eredő hibák. A műszer képes a túlhevülés és utóhűtés egyidejű számítására is. A csatlakoztatható vákuum szenzorral ellenőrizhető a szennyeződések eltávolításához szükséges vákuum érték. A mért értékeket a Bluetooth technológia és az okostelefon applikáció révén akár 20 méteres távolságról is kiolvashatja okostelefonja vagy táblagépe kijelzőjéről. Az okos technológiának köszönhetően a jegyzőkönyvek készítése és továbbítása is problémamentesen elvégezhető. A műszer 60 hűtőközeg tárolására képes, melyek az applikáción keresztül frissíthetőek.

A szett hasznos tartozékaival és funkcióival jelentősen megkönnyíti a szervizelés folyamatát és garantálja a pontos eredményeket, így optimális beállítást tesz lehetővé. A digitális szervizcsaptelep, a csőhőmérséklet érzékelők, a vákuum szenzor és a töltőcsövek kényelmesen szállíthatók a strapabíró műszerbőröndben, az applikáció pedig díjmentesen letölthető a Google Play áruházról, vagy az Apple Store-ról.

További információk az okos mérőműszerekről ide kattintva.

Bővebben

KlímatechnikaTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul