e-gépész online szaklap

Vallomások az épületgépészetről

X. REHAU Szakmai Nap

2018. június 19. | e-gépész| |  0 |

Vallomások az épületgépészetről

A 25 évvel ezelőtt alapított REHAU Kft. idén tizedik alkalommal tartotta meg REHAU Szakmai Nap rendezvényét, melynek most a budapesti Dumaszínház adott otthont. Nem véletlenül erre a helyszínre esett a választás, hiszen a rendezvény a REHAU rendezvények eddigi hagyományaitól eltérő stílusban dolgozta fel a szakmai témákat.

A korábbi alkalmak során mindig arra törekedtünk, hogy autentikus, az előadások témájába vágó helyszíneken, minél részletesebben mutassuk be a műszaki megoldásokat vendégeinknek, miközben a legfontosabb üzeneteink talán nem kaptak olyan hangsúlyt, mint szerettük volna. Ezért ezen a jubileumi alkalmon most kifejezetten arra koncentráltunk, hogy a számunkra és a partnereink számára is a legfontosabb üzeneteket adjuk át, lehetőleg minél személyesebb módon. Főleg azt szerettük volna megmutatni vendégeinknek, hogy miért tesszük, amit teszünk. REHAU-s épületgépészként, vagy kereskedőként miért érezhetjük azt, hogy ténylegesen jobbá tesszük más emberek életét, és ez miért fontos számunkra. A rendezvény ezért is kapta a „Vallomások az épületgépészetről” címet. Előadóink mind REHAU-s kollégák voltak, akik maguk választották meg a témát, amelyről vendégeinknek és az interneten keresztül az egész világnak szerettek volna beszélni. Személyes példákon és történeteken keresztül mutatták be témájukat úgy, hogy közben a szakmai megoldásokat és az előadó személyét is jobban megismerhették vendégeink.

Egészség, nyugalom, fejlődés, sport, idő, tanulás, jövő - ezek voltak előadóink fő témakörei, amelyek tárgyalása során mindenki eljutott végső következtetéséhez, amely szerint a REHAU ténylegesen jobbá teszi az emberek életét. REHAU gészséges ivóvizet biztosít az épületen belül a PE-Xa csővezetékekkel, nyugalmas lakókörnyezetről gondoskodik a hagcsillapított lefolyóvezetékek révén, könnyebbé teszi családok életét építkezés és felújítás során rendszerbe szervezett megoldásaival, zárt térben is egészséges és biztonságos környezetet biztosít a sportoláshoz, időt és fáradságot takarít meg a tervezőknek és a kivitelezőknek, folyamatos tanulásra sarkall és biztosítja is ennek feltételeit termékeivel kapcsolatban, és már most gondol a jövőre, illetve a jövőbeli elvárásokra, fejlesztési irányokra.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megtisztelt bennünket jelenlétével, de az előadások megtekintéséről az sem maradt le, aki nem volt ott az eseményen. Hogy üzenetünk minél többekhez eljusson, az előadások anyagát hamarosan közzétesszük a világhálón a www.rehau.hu honlapon, Facebook oldalunkon és REHAU Hírek youtube csatornánkon.

Rehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul