e-gépész online szaklap

Siemens intelligens szobatermosztátok – megfizethető áron

| | |  0 | |

Siemens intelligens szobatermosztátok – megfizethető áron

A szobatermosztátok továbbra is a legtöbbet használt helyiséghőmérséklet szabályozók Magyarországon, legyen szó lakásról, családi házról vagy akár közületi létesítményről egyaránt. Számos típus érhető el a boltok polcain gyártótól, megjelenéstől és tudástól függően.

Az ma már viszonylag köztudott tény, hogy az időprogram szerinti működés mennyire hasznos és komfortos funkció. Ugyanakkor még szakmai körökben is meglehetősen homályos a kép, ha a szabályozás minőségéről és pontosságáról esik szó. Sajnos a hazai piac 90%-át még ma is az ún. egyszerű „kapcsoló termosztátok” teszik ki, melyek döntő része olcsó, távol-keleti termék.

Eközben már jó 10 éve elérhetők nálunk is a pontos - és ezáltal energiahatékony - szabályozást lehetővé tevő korszerű, öntanuló készülékek. Ezen készülékek piacán jelent áttörést az új RDH100, RDJ100 és megújult RDE100 sorozat, mely korszerű, öntanuló TPI szabályozási tudásának köszönhetően ErP4 besorolású, deklaráltan hatékony készülék, árát tekintve viszont a standard termosztátok árszintjén érhető el. Érdemes megismerni az öntanuló működés lényegét, az ebből adódó előnyöket, hiszen célszerű volna, hogy minél előbb mindenki ilyen tudású készülékre váltson.

Az öntanuló működés előnyeiről bővebben tájékozódhat az alábbi dokumentumból:

Öntanuló működés

A prezentáció szemléletes módon mutatja be az öntanuló működés jellemzőit és a használatából adódó előnyöket:

Jellemzők és előnyök

További információ a Siemens szobatermosztátjairól:

Siemens termosztatok

SiemensTermosztát

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul