e-gépész online szaklap

A Geberit egyszerűsíti márkaportfólióját

2018. március 27. | e-gépész| |  0 |

A Geberit egyszerűsíti márkaportfólióját

A Geberit Csoport csökkenti a korábbi Sanitec kerámiavállalat megszerzéséből és integrációjából adódó összetettségét, és egyszerűsíti márkaportfólióját. A Keramag, az Allia, a Pozzi Ginori és a Sphinx márkák beépülnek a Geberit márkába.

Az európai szaniterágazat vezető vállalataként a Geberit elkötelezett a szanitertermékek, a gyártási folyamatok és a forgalmazási módszerek folyamatos továbbfejlesztése mellett. A Geberit név közel 150 éve az innovációt, a magas fokú megbízhatóságot és funkcionalitást, valamint a modern kényelmet jelenti a fürdőszobában.

2015-ben a Sanitec megvásárlásával, illetve egyidejűleg a számos kerámiamárka megszerzésével a Geberit az üzleti tevékenységét a fürdőszobai termékek területére is kiterjesztette. Annak érdekében, hogy a szakmai célcsoportokat és a végfelhasználókat a jövőben még jobban és hatékonyabban tudjuk megszólítani, most egy újabb fontos lépést teszünk: 2019-től kezdve a Keramag márka beépül a Geberit márkába; 2020-tól ez a folyamat az Allia, a Pozzi Ginori és a Sphinx márkákkal folytatódik. A többi kerámiamárka, mint Magyarországon a Kolo, vagy külföldön az Ifö, az IDO, a Porsgrund, a Twyford, és a Colombo továbbra is saját márkanevükön a Geberit Csoport égisze alatt maradnak, hogy a speciális szerelési technológiákat, termékcsoportokat, piaci szegmenseket és forgalmazási csatornákat lefedjék.

Ezek az intézkedések a következő előnyök elérésére irányulnak:

  • Az ügyfélszolgálat fejlesztése néhány átfogó információs eszközzel.
  • Az integrált komplett megoldások egyszerűbb értékesítése.
  • A termelés, a logisztika és a termékmenedzsment összetettségének csökkentése.
  • Az innovatív fürdőszobai megoldások kifejlesztésének középpontba helyezése.

A kerámiamárkák integrációja a szakmai célcsoportok és a végfelhasználók számára jobb orientációt és nagyobb előnyt biztosít, továbbá hozzájárul a Geberit Csoport hatékonyságának javításához.

további információk

További információk a fenti linken találhatók, vagy a Geberit ügyfélszolgálatától kérhetők: +36 1 204-4187

A Geberitről

A globálisan működő Geberit Csoport a szanitertermékek területén piacvezető Európában. A Geberit integrált konszernként a legtöbb európai országban nagyon erős helyi jelenléttel képviselteti magát, aminek következtében mind a szanitertechnológia, mind a fürdőszobai kerámiák terén egyedülálló hozzáadott értéket kínál. A termelési hálózat több mint 30 gyártóüzemet foglal magában, amiből 6 tengerentúli. A konszern székhelye a svájci Rapperswil-Jona településen található. Mintegy 12 000 alkalmazottal a világ közel 50 országában a Geberit 2017-ben 2,9 milliárd svájci frank nettó árbevételt ért el. A Geberit részvényeit a SIX Swiss Exchange-en (svájci tőzsdén) jegyzik, és 2012 óta az SMI (Swiss Market Index, azaz svájci tőzsdeindex) részét képezik.  

Geberit

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul