e-gépész online szaklap

Intuitív légsebesség és IAQ mérés az új testo 440 műszercsaláddal

Sokoldalúság kompakt kivitelben

| | |  0 | |

Intuitív légsebesség és IAQ mérés az új testo 440 műszercsaláddal

Üdvözöljük a klímatechnikai mérések új korszakában! Megérkezett az új testo 440 klímatechnikai és IAQ mérőműszer család, mely a kompakt kézi mérőműszer előnyeit egyesíti a klímatechnikai érzékelők széleskörű választékával.

Egyetlen mérőműszer, minden klímatechnikai alkalmazásra

A testo 440 kompakt kivitelben kínál megoldást az összes klímatechnikai mérésére: helytakarékos és költséghatékony. Az univerzális Bluetooth-os vagy kábeles kivitelű markolathoz a modulárisan cserélhető szonda-park minden eleme illeszthető. A gyakran használt légtechnikai paraméterek mellett, mint amilyen a légsebesség, hőmérséklet, relatív páratatalom, a műszerrel turbulencia fok, CO2, CO, Lux, differenciál nyomás is mérhető.

Intuitív, vezetett mérési menük, nagy kijelző

A műszerben az EN ISO 7730 / ASHRAE 55 előírások szerinti, előre eltárolt menük vezetik végig a speciális méréseken, így például a mérőtölcséres, Prandtl-csöves, K-faktoros, de akár a hosszú távú vagy turbulencia fok méréseken is. A műszer továbbá a penész jelzésére is alkalmas. Az intuitív, világosan vezetett menük segítségével a méréseket automatikusan végezheti, ezért a megbízható mérési eredmény garantált. A mérések a nagy kijelzőn keresztül könnyen konfigurálhatók és az eredmények egyetlen pillantással leolvashatók.

 Az összes klíma- és szellőzéstechnikai mérési feladat egy kézben - a testo 440 műszercsaláddal.

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

KlímatechnikaTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul