e-gépész online szaklap

Tisztújító közgyűlés a MÉGSZ-ben

2018. március 5. | e-gépész| |  0 |

Tisztújító közgyűlés a MÉGSZ-ben

A négyévente kötelező tisztújító közgyűlését tartotta meg február utolsó hétvégéjén a MÉGSZ Harkányban, ahol elnököt és alelnököket választottak.

A 2018. február 24-én, szombaton megtartott közgyűlésen – melyen Gyurkovics Zoltán a MMK Épületgépészeti Tagozatának elnöke is köszöntötte a megjelenteket – az elmúlt egy és négy év munkájáról számoltak be a szövetség tisztségviselői. Az érdekvédelmi feladatok között kiemelten szerepelt a szakmunkáshiány enyhítése. A közgyűlés végén került sor a tisztségviselők megválasztására.

Az elnök ismét Golyán László lett, az alelnökök Domonkos László, Horváth Zoltán, Kirch Ervin, Lukács Alajos, Paziczki László, Pánger László, Murányi Sándor, Varga Pál.

A felügyelő bizottság tagjai Antal István, Fehér János, Imre Lajos. Az etikai bizottság tagjai Balázs Gábor, Lukács Alajos, Sonkolyné Szekerczés Margit.

Az esti kitüntetésátadó ünnepségen Meszlényi Zoltán Díjat kapott Béndek Ferenc (Szekszárd) és Cséki István (Budapest). A jó hangulatú hétvégét bállal zárták a résztvevők.

ÉpületgépészMÉGSZ

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul