e-gépész online szaklap

Belépés és hozzászólás: könnyebb mint korábban

2018. január 4. | e-gépész| |  0 |

Belépés és hozzászólás: könnyebb mint korábban

Az e-gépész megújulása nem is annyira a külsőségekben mutatkozik meg, mint inkább a motorháztető alatt. A háttérben zajló fejlesztések elsősorban a biztonságot és a könnyebb használhatóságot célozzák.

Az e-gépész az épületgépészek fóruma, így a vélemények előtt szélesre van tárva az ajtó. Korábban is közkedvelt funkció volt a hozzászólás lehetősége, ezt természetesen megtartottuk – bővített Facebook-integráció mellett – és a korábbi kommentek is olvashatók, az eszmecserék visszaolvashatók, folytathatók, a legfrissebb vélemények követhetők.

A hozzászóláshoz természetesen továbbra is be kell lépni (illetve, ha még nem tette meg, regisztrálnia kell).

A régebben regisztrált olvasóink, úgy mint eddig, a felhasználónévvel és jelszóval be tudnak lépni. Fontos változás, hogy az új regisztrálóktól e-mail-címet is kérünk, ami egyben felhasználói azonosítóként is funkcionál. Pusztán azért, mert ezzel a belépés biztonságosabb, és lehetővé válik új jelszó kérése is (amit a megadott e-mail-címre küld automatikusan a rendszer). Felhasználónevet természetesen továbbra is lehet, illetve kell megadni, ami a hozzászólásoknál látszani fog, ám az e-mail-cím a honlapon sehol sem fog megjelenni.

A tárolt adatok bármikor megtekinthetők, módosíthatók a kilépés gomb melletti ikonra kattintva, és itt van lehetőség jelszóváltoztatásra is.

Technikai probléma esetén a fejlesztőnket, Papp Tibort lehet „zargatni” a netadmin@vgf.hu e-mail-címen.

e-gépész

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul