e-gépész online szaklap

Új RDF800 érintőképernyős univerzális termosztát

2017. november 20. | e-gépész| |  0 |

Új RDF800 érintőképernyős univerzális termosztát

A KNX kommunikációképes RDF800KN érintőképernyős, süllyesztett szerelésű szobatermosztát 2015-ben került bevezetésre és alapvetően fan coil, univerzális fűtés/hűtés vagy hőszivattyús alkalmazásokhoz került kifejlesztésre.

Az egyedülálló külső megjelenés jól demonstrálja a termék magas minőségét az érintőképernyős termosztátok világában. A piaci visszajelzések alapján jelentős igény mutatkozik egy ilyen színvonalú, de önállóan működő minőségi termosztátra, különösen a hotelek és az igényesebb lakóépületek számára.

Bemutatásra került és immár rendelhető a termék önálló működésre kifejlesztett változata. Ezek a készülékek két univerzális bemenettel érkeznek és olyan standard hotel funkciókat is képesek kiszolgálni, mint a kártyakontaktus fogadása, jelenlét érzékelő és ablak kontaktus kezelése. Nem csupán az optimális energiafogyasztást tudják biztosítani a működés alatt, hanem extra funkcióik használatával elkerülhető az átgondolatlan működtetésből adódó energiaveszteség is és érezhető költségcsökkenés biztosítható a hosszú távú üzemeltetésben.

Az RDF800 szerelési koncepciója megegyezik azRDF300/RDF600 koncepciójával.

RDF800 termosztát leírása

SiemensTermosztát

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul