e-gépész online szaklap

518 000 Ft nettót fizetnénk ki egy tervezőnek

2017. augusztus 30. | e-gépész| |  1 |

Belső ellenőrzésünk alkalmával kiderült, hogy kb. fél évvel ezelőtt bejött az országba 2 db olyan Unical 350 kW-os kazán, amik miatt összesen 8%-ot, nettó 518 000 Ft-ot ki kellene még fizetnünk egy tervezőnek.

Tisztelt Tervezők!

Belső ellenőrzésünk alkalmával kiderült, hogy kb. fél évvel ezelőtt bejött az országba 2 db olyan Unical 350 kW-os kazán, amik miatt összesen 8%-ot, nettó 518 000 Ft-ot ki kellene még fizetnünk egy tervezőnek, de a tervező nem jelzett felénk, így nem tudjuk, hogy ki volt a tervező! (Mert a kazánok több tervezői és kereskedői kézen is átmentek.)

Kérjük az eredeti tervezőt, ha érdekli ez a 8%, akkor jelentkezzen - küldje el a bizonyítékot, hogy időrendben először ő dolgozott az Unical kazánokkal.

Egyúttal kérünk minden tervezőt, ha Unical kazánt terveztek be és szeretnék megkapni a kazán árának pl. 8%-át – pl. a tervezési díj kiegészítéseként –, akkor időben jelezzenek az Unical képviselet felé is, mert nem tudunk minden esetben nyomozni, hogy ki is lehetett a tervező!

Köszönettel: a www.unical.hu csapata

Unical

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Ponty Ferenc | 2017. aug. 30.

Ezt hívják gerillareklámnak. A hirdető már maga is unja a sokszor ismételt mondanivalóját, szokatlan, meghökkentő formát keres. Olyan, mint egy jótékony felhívás, meg akarja menteni a feledékeny tervezőt a veszteségtől. Abban bízva, hogy felkapja rá a fejét egy pénzsóvár, korrumpálható szakember, hogy ő is erre az útra térjen. Nem életszerű, hogy az adatbázisok korában akkora kupleráj legyen egy beruházás körül, hogy nem tudjuk, ki a tervező. Vigyázni kell ezzel a stílussal, mert úgy is lehet értelmezni: ez egy olyan kazán, amit a szakma hangosan kiröhög, csak néhány megvesztegethető ember segítségével lehet eladni.

Facebook-hozzászólásmodul