e-gépész online szaklap

Aermec NRB free-coolingos folyadékhűtő

2017. június 14. | e-gépész| |  0 |

Ahogy a normál folyadékhűtők esetében, úgy a free coolingos változatoknál is fokozatosan átveszik korábbi NRL sorozat helyét az NRB folyadékhűtő berendezések, amelyekkel 212-1004 kW-ig terjedő hűtési tartomány lefedésére van lehetőség.

A folyadékhűtők „V”-alakú microchannel kondenzátorokkal rendelkeznek, és az alábbi 4 különböző változatban rendelhetőek:
- NRB_FA: magas hatékonyságú,
- NRB_FE: magas hatékonyságú, csendesített,
- NRB_FU: extra magas hatékonyságú,
- NRB_FN: extra magas hatékonyságú, csendesített,

Fontos megemlíteni, hogy a csendesített és nem csendesített berendezések hatásfoka immáron azonos, mivel az Aermec a csendesítést nem csökkentett légszállítással, hanem extra V-modulok beépítésével éri el. Emiatt a csendesített berendezések az alapkivitelekhez képest növelt hosszal rendelkeznek. A csendesített verziók aktív hűtési- és free-cooling üzemben is alacsony zajszinten üzemelnek.

Ebben a szériában is elérhető a “Night Silent” - “Éjszakai csendes” üzemmód, amely beállíthatott időkeretben csökkenti légszállítást, így alacsonyabb zajterhelést biztosít.

A V-modulos kialakításnak köszönhetően a berendezések csökkentett fizikai méretekkel rendelkeznek, segítve a szállítást és a telepítést.

A fenti 4 változaton kívül további 4 free-cooling plus változatban is elérhetőek a PA-PN végződéssel, amely berendezések növelt felületű free-cooling hőcserélővel rendelkeznek.

A folyadékhűtők pCO5 vezérlővel és 7”-os színes érintőkijelzővel vannak felszerelve, amellyel az üzemi paraméterek könnyedén elérhetőek valamint diagramokon is megjeleníthetőek.

A vezérlő a külső hőmérséklet és a beállított vízhőmérséklet alapján az alábbi üzemmódok kezelésére alkalmas:
- normál kompresszoros üzemel,
- kompresszoros üzem free-coolingos előhűtéssel,
- önálló free-coolingos üzem,

További információkért kérjük keresse kollégáinkat.

www.oktoklima.hu

(x)

AermecFolyadékhűtő

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul