e-gépész online szaklap

IX. REHAU Szakmai Nap – Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése

2017. május 16. | e-gépész| |  0 |

Mint már Ön is értesülhetett róla, 2017. május 31-én Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendelésre a REHAU idei szakmai konferenciája, melynek címe IX. REHAU Szakmai Nap – Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése. A rendezvény egy különösen aktuális témát dolgoz fel többek között neves külső előadók segítségével.

Ditróy Gergely közgazdász, a Portfolio Csoport ingatlandivíziójának vezetője például arra a kérdésre keresi a választ, hogy meddig tarthat a lakáspiac jelenlegi fellendülése. Jöjjön el szakmai rendezvényünkre, és hallgassa meg részletes előadását, amely rövid összefoglalóját alább küldjük.

Meddig nőhetnek még az árak? Mi fűti a piacot? Meddig élénkülhet még a kereslet az új építésű lakások iránt? Milyen állami intézkedések várhatók, amik segítik vagy épp hátráltatják a lakáspiac további növekedését? Milyen egyéb körülmények, mint a munkaerőpiaci kihívások, a szabályozási változások és kötelezettségek, a technológia fejlődés, vagy a demográfia folyamatok azok, amik befolyásolják a piac egészét, vagy éppen a mi cégünk várható teljesítményét?

Jelentekzés és további részletek: www.rehau.hu/szakmainap

Üdvözlettel:

A REHAU Kft. csapat

EseményekRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul