e-gépész online szaklap

HIT Tool online termékkiválasztó program

2017. május 8. | e-gépész| |  0 |

frissítés 2017

Egyre több partnerünk használja napi munkája megkönnyítésére az egyedülálló Siemens online HIT Tool termékkiválasztó és méretező programját. Mivel gyakran jelennek meg új fejlesztésű termékek, ezért szükséges az adatbázis folyamatos frissítése. Ennek érdekében az elmúlt hónapokban elvégeztük a szükséges fejlesztéseket és így mára mind információ tartalmában, mind a letölthető dokumentumok tekintetében egy aktuális, friss információbázis áll rendelkezésre mindenki számára.

A legfőbb fejlesztések röviden összefoglalva:
- minden fontos termék információ magyar nyelven érhető el
- valamennyi járatos termék adatlapja magyar nyelven tölthető le
- felöltésre kerültek az elmúlt kb. 1 év során megjelent új Siemens HVAC temékek.

A program segítségével egyszerűen és gyorsan lehet kiválasztani az adott alkalmazáshoz szükséges szabályozó elemeket, legyen szó fűtésről, légkezelésről, hűtésről, vagy akár egyedi helyiségszabályozásról. Az alkalmazásokhoz kapcsolódóan valamennyi ún. periféria elem (termosztátok, szelepek, zsalumozgatók, hőmennyiségmérők, stb.) is könnyedén kiválaszthatók, és a teljes anyag - minden kapcsolódó dokumentációval együtt - lementhető vagy továbbítható.

A programból természetesen továbbra is elérhető valamennyi forgalomban lévő Siemens automatika elem valamennyi háttér dokumentációja, úgymint:
- műszaki adatlap, szerelési leírás, kezelési leírás, megfelelősségi tanúsítványok, CAD-rajzok (pl. szelepek), stb.
Siemens HIT Tool program

Komplett alkamazások kidolgozva - egy kattintásra

Nagy segítség egy gépészeti terv elkészítéséhez, ha pl. egy adott kazánházi kapcsolás automatizálását ki lehet írni egyetlen kattintással. A HIT Tool program "Alkalmazások" moduljának kiválastása után több száz részletesen kidolgozott és dokumentált, tökéletes műszaki megoldást kínáló automatika összeállítást lehet kiírni valamennyi tartozékával együtt.

A funkció HVAC alkamazások teljes tárházához kínál gyors és szakszerű megoldást, azaz:
- Fűtéshez
- Légkezeléshez
- Hűtéshez
- Egyedi helyiségszabályozáshoz
- Központi üzemeltetéshez és felügyelethez
- Lakás automatizáláshoz egyaránt.
HIT Tool Alkalmazások

Mobil készülékekre is optimalizálva

A program optimalizálva lett mobil eszközökre is (okostelefonra illetve táblagépre), így a program nyújtotta előnyök bárhol, bármikor elérhetők - akár az utcán sétálva is. A megújult alkalmazásnak köszönhetően egy szükséges termék információ mostantól valóban non-stop elérhető, bármilyen élethelyzetben.

Régi-új kiváltási segédlet

Gyakori igény, hogy régebbi - idő közben már megszűnt - szabályozó elem (pl. szelep, szelepmozgató, termosztát, stb.) helyett, vagy azzal azonos tudású, de modernebb, korszerűbb eszközt kell megtalálni. Erre is kínál egyszerű megoldást a program. A főmenüből elérhető "Régi-új kiváltási segédlet" használatával, a keresett régi cikkszám beírása után a program megadja a helyettesítő termék cikkszámát, valamennyi fontos háttér információval (pl. 24V-os trafó pluszban szükséges) együtt. Az ajánlott termék valamennyi kapcsolódó dokumentációja ugyancsak elérhető innen.
Régi-új kiváltási segédlet

Várföldi Róbert
kereskedelmi vezető
BT CPS RSL/INS
Tel: +36 (1) 471 - 1397
Mobil: +36 (70) 33 - 00 - 143
e-mail: robert.varfoldi@siemens.com
web: www.siemens.hu/cps

(x)

HőmennyiségmérőSiemens

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul