e-gépész online szaklap

Megújult a HIT Tool online termékkiválasztó program

2016. január 7. | e-gépész| |  0 |

Ezúton értesítjük minden tisztelt partnerünket, hogy a Siemens online HIT Tool termékkiválasztó programja a 2016-os év elejére teljesen megújult, és valamennyi új funkciójával már magyar nyelven is elérhető. A program segítségével egyszerűen és gyorsan lehet kiválasztani az adott alkalmazáshoz szükséges szabályozó elemeket, legyen szó fűtésről, légkezelésről, hűtésről, vagy akár egyedi helyiségszabályozásról. Az alkalmazásokhoz kapcsolódóan valamennyi ún. periféria elem (termosztátok, szelepek, zsalumozgatók, hőmennyiségmérők, stb.) is könnyedén kiválaszthatók, és a teljes anyag - minden kapcsolódó dokumentációval együtt - lementhető vagy továbbítható.

Az új program emellett olyan új hasznos funkciókat is tartalmaz, mint pl. a zsalumozgató kiváltó modul, melyben megadva a keresett versenytárs konkrét típusszámát a program kiválasztja számunkra annak egyenértékű Siemens megfelelőjét.

Az új programból természetesen továbbra is elérhető valamennyi forgalomban lévő Siemens automatika elem valamennyi háttér dokumentációja, úgymint műszaki adatlap, szerelési leírás, kezelési leírás, megfelelőségi tanúsítványok, CAD-rajzok (pl. szelepek), stb.

Az új program egyik legfőbb újdonsága, hogy optimalizálva lett mobil eszközökre is (okostelefonra illetve táblagépre), így a program nyújtotta előnyök már bárhol, bármikor elérhetők - akár az utcán sétálva is. A megújult alkalmazásnak köszönhetően egy szükséges termék információ mostantól valóban non-stop elérhető, bármilyen élethelyzetben.

Innovatív újdonság a programhoz tartozóan kifejlesztett "Scan to HIT" szkennelő alkalmazás, mely egyedülállóan egyszerűvé és gyorsá teszi egy termék azonosítását és a hozzá tartozó dokumentumok elérését. Ma már a Siemens automatika eszközök széles skálája rendelkezik rányomtatott QR kóddal, melyet a szkennerrel beolvasva egyetlen gombnyomással a termékhez tartozó HIT Tool adatlapra léphetünk, és innen bármilyen kapcsolódó dokumentumot letölthetünk (adatlap, kezelési leírás, bekötési rajz, CE-tanúsítvány, stb.).

További információk itt.

(x)

Hőmennyiségmérő

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul