e-gépész online szaklap

REHAU szerszámkölcsönzés

| | |  0 | |

2013-ban született döntés a REHAU Kft. részéről, hogy a saját tulajdonát képező szerszámok kezelésével egy profi céget bíz meg. A partner kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a szerszámokkal kapcsolatos összes tennivalót megoldja a javítástól a bérbeadásig. Így esett a választás a Székelyszerszám Kft.-re, mely több éve foglakozik szerszámok bérbeadásával és javításával, illetve értékesítésével.

A partner neve ismerős lehet azok számára, akik a Geberit rendszerekhez keresnek kölcsönszerszámokat . Először a kisebb szerszámok kerültek átadásra (RAUTOOL K10, K12, K14, H1). A partner a szerszámokat az átvételt követően átnézte és a szükséges javításokat hiánypótlásokat elvégezte. 2014-ben került sor a nagy csőátmérőkhöz használt szerszámok (RAUTOOL E/G1 és H/G1) illetve egyéb rendszer kiegészítők pl. TACKER tüskerögzítő átadására. A szerszámok bérleti díj és napidíj megfizetése mellett kölcsönözhetők.

Mivel a cég Budapesten van, így a vidéken élő kivitelezők részére lehetőség van futárszolgálattal történő szerszám átvételre is ennek feltételeiről partnerünktől kaphat felvilágosítást. A kölcsönzés mellett a kivitelezőknek lehetősége van a javíttatásra is mivel a Székelyszerszám Kft. rendelkezik a szerszámok javításához szükséges dokumentumokkal és a speciális pótalkatrészekkel.

Amennyiben további információkra van, szüksége kérjük, látogasson el a partnercég honlapjára: www.szekelyszerszam.hu
(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul