e-gépész online szaklap

Belga diákokat oktatott az Uponor

2012. május 16. | e-gépész| |  0 |

Ez már nem az első alkalom, hogy az Uponor külföldi diákoknak tart előadást, akár az adott intézmény keretein belül, vagy helyileg az Uponornál. A diákok a Szily Kálmán két tannyelvű Szakközépiskola cserediák programján keresztül jutottak el hozzánk. Mivel az évek során az Uponor Kft. és a Szakközépiskola között szoros együttműködés alakult ki, az Uponor most is nyitott kapukkal fogadta a diákokat, ahol új ismeretekre tehettek szert.

2012 májusában belga diákok látogattak el az Uponorhoz, ahol nem csak elméleti, hanem gyakorlati tudást is szerezhettek az Uponor rendszereiről a már megszokott módon.

Az angol nyelven történő oktatáson szóba került az Uponor térhálósított Pe-Xa rendszere, az Ecoflex távhőellátási rendszere, többrétegű MLC megoldása vízellátáshoz és radiátoros fűtéshez, valamint nagyátmérőjű RS rendszere, ezen alkalmazások előnyei, szerelési útmutatása, az Uponor rendszerszemlélete, -fejlesztései, energiafelhasználásának hatékonysága.

A szárazépítésű falfűtési megoldásai is teret nyertek az előadáson.

A diákok tudást kaphattak az Uponor TAB rendszeréről és a hozzá tartozó referenciákról. A budapesti műjégpálya rendszerről nem is beszélve.

Uponor

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul