e-gépész online szaklap

Uponor szerelői oktatások

2012. március 26. | e-gépész| |  0 |

A korábbi évekhez hasonlóan 2012-ben is lezajlottak a nagykereskedőink által szervezett népszerű szerelői oktatások.

A rendezvények összesen 45 helyszínen, Kisvárdától egészen Nagykanizsáig kerültek megrendezésre több mint 1300 résztvevővel.

A rendezvénysorozat alkalmával az Uponor mérnök üzletkötői az előadás első részében ismertették meg a résztvevőkkel az energiahatékony megújuló energiaforrásokat az épületgépészetben, ezen belül az Uponor komplett megoldásait a felújítási piacon. Az Uponor új felületfűtési- és hűtési rendszerei közül a Minitec, a Siccus, valamint a Gipsz panel rendszer került részletes bemutatásra.

Az előadások második felében az Uponor DEM szabályozó rendszere volt fókuszban. Mi az előnye a helyiségenkénti szabályozásnak? Miből áll össze a DEM rendszer? Milyen 6 fő funkciója van a DEM-nek? Milyen hatásokat érünk el a kézi és az automatikus beszabályozás használatával? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaptak választ a hallgatók.

Végül, mivel az Uponor rendszerekben gondolkodik, bemutatásra került az Uponor időjárásfüggő, helyiség-hőmérséklet szabályozási rendszere is, mely alkalmas fűtési- és hűtési igények kielégítésére egyaránt, akár vezeték nélküli változatban is.

Az előadásokat követően lehetőség volt a bemutatott rendszereket közelről is szemrevételezni, bátrabb jelentkezők kipróbálhatták egyszerű szerelésüket is.

A rendszerekkel kapcsolatban további információt talál a www.uponor.hu weboldalon.


Uponor

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul