e-gépész online szaklap

FOCUS szerelvényrendszerek

Szereljen velünk!

2024. május 22. | támogatott cikk | |  0 |

FOCUS szerelvényrendszerek

Ismerje meg Ön is a FOCUS innovatív épületgépészeti megoldásait. Komplex rendszerkínálat: rögzítéstechnika, flexibilis bekötőcsövek, sárgaréz idomok, iszapleválasztók, ötrétegű cső- és szénacél présrendszerek a Merkapt Zrt. kínálatában.

FOCUS M-FIX

Magas minőség, hosszú élettartam, szerelőbarát technológia. Professzionális rögzítéstechnikai megoldások komplex rendszerkínálattal: cső- és légtechnikai bilincsek, szerelősínek, függesztők. Legyen szó egy-, kétcsavaros-, szigetelt- és AWAB bilincsekről vagy horganyzott szerelősínekről és rögzítőelemikről az M-Fix termékportfoliójában minden esetben megoldást kínálunk a felmerülő rögzítéstechnikai feladatokra.

FOCUS FLEX

Flexibilis bekötőcsövek víz-, gáz- és szolárrendszerekhez. Minőségi inox és gigant, roppantógyűrűs vizes bekötőcsövek, bordáscsövek gázhoz, katt szolár bekötőcsövek és csatlakozók széles választékban, raktárkészletről azonnal.

FOCUS sárgaréz idomok

Minőségi sárgaréz idomok kül- és beltéri vízvezetékrendszerekhez. A FOCUS sárgaréz termékei kiváló korrózióállósággal és tartóssággal rendelkeznek, könnyen megmunkálhatók és forraszthatók, ami megkönnyíti a telepítésüket és javításukat. Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően dekoratív kivitelekhez is kiváló választás.

FOCUS iszapleválasztó

Mágneses iszapleválasztók kondenzációs gázkazánokhoz. Focus mágneses szeparátorának alkalmazásával növelhető a rendszer hatékonysága és élettartama, így csökkentve a karbantartási költségeket. A tisztitóberendezés új és meglévő rendszerekbe is könnyedén integrálható.

FOCUS MULTILAYER

FOCUS többrétegű csövek -szigetelt és szigetelés nélküli kivitelben
A FOCUS MULTILAYER ötrétegű csövek alkalmasak vízellátásra, padlófűtésre valamint radiátoros fűtésre. A csövek alapanyaga a magas hőmérsékletnek tartósan ellenálló térhálósított polietilén. Az alumínium réteg biztosítja a nyomásállóságot, a könnyű hajlítást ugyanakkor az alaktartást, továbbá megakadályozza a korróziót okozó oxigéndiffúziót.

Multilayer Press idomok

FOCUS MULTILYER PRESS idomok fűtési és használati hideg- melegvizes rendszerekhez, SEMPITER® rézötvözetből. A különleges eljárással készült rézötvözet, kiemelt higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik, rendkívül korrózióálló és tartós.

A Multilayer Press kínálatában megtalálhatók az általánosan használt idomok (T-idom, csatlakozó idom, könyök idom, toldóidom, stb.) mellett olyan speciális idomok, mint dupla és szerelt falikorongok, illetve radiátoros bekötő pipák is.

FOCUS STEEL

Szénacél présrendszer az acél kedvező árával és a préskötés könnyedségével. Zárt fűtési és napkollektoros rendszerekhez, hűtővízrendszerekhez, tűzivízvezetékekhez, sűrített levegős és iparivíz rendszerekhez.

A rendszer elemei:

  • Kívül horganyzott, alacsony széntartalmú precíziós acélcsövek
  • Kívül-belül horganyzott precíziós acélcsövek
  • Présidomok kívül-belül horganyzott felülettel

A FOCUS STEEL szénacél idomok kontúrkialakítása biztosítja, hogy a présfogó pontosan illeszkedjen az idomhoz és ne lehessen azt hibásan összeilleszteni. Az így kialakított csatlakozások biztonságosak és tartósak. A préselés során az idomokban található magas minőségű tömítőgyűrű felveszi a megfelelő alakot, így a tömítettség tökéletes és szivárgásmentes.

Márkaképviselet:

MERKAPT Zrt.
1106 Budapest, Maglódi út 14/B
www.merkapt.hu
www.merkaptonline.hu

Merkapt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul