e-gépész online szaklap

Rendszereket alkotunk…

A MERKAPT Zrt. idén is részt vesz a CONSTRUMA kiállításon

2024. március 27. | támogatott cikk | |  0 |

Rendszereket alkotunk…

Az otthon az a hely, ahol minden összeáll, ahol a nyugalom megtalálja a helyét. De mi van akkor, ha még tökéletesebbé tehetnénk ezt az összeállást? Nos, erre hozzuk a választ! Az otthonnak egy jól működő rendszernek kell lennie, ahol minden elem összefonódik és együttesen működik. Standunkon szakértő csapatunk teljes körű tudással és tippekkel vár, hogy együtt átgondoljuk, hogyan lehetne otthonod még energiahatékonyabb és kényelmesebb. Találkozzunk a HUNGEXPO A Pavilon 201 F alatt található MERKAPT standnál április 10–14 között!

Az épületszerkezet mint energiatároló…

A standnál megismerkedhet lépésről lépésre, hogy hogyan kapcsolódik össze egy ingatlan energiatakarékos és hatékony működése. A geotermikus talajszondák, a megújuló hőszivattyús rendszerektől indulva, az újgenerációs lakossági és ipari kondenzációs kazánokon át, megismerheti az ultravékony és zajmentes fan-coil készülékeket továbbá az alacsony hőmérsékletű padló-,fal- és mennyezetfűtésig bemutatjuk, hogy hogyan működik és vezérelhető egy integrált rendszer. A Merkapt rendszer kínálatában ezen felül találkozhat hővisszanyerő szellőztető berendezésekkel, használati melegvíztermelőkkel és tárolókkal, design és hagyományos cső- és lapradiátorokkal, magas minőségű szerelvényekkel, korszerű segédanyagokkal és a legmodernebb kézi szerszámokkal egyaránt!

Irányt mutatunk!

Az épületgépészeti rendszerek optimális működés érdekében elengedhetetlen a körültekintő, az ingatlan adottságaihoz legjobban igazodó rendszerelemek szakmai tudáson alapuló összehangolása. A Merkapt Zrt. egyedi rendszerre szabható, teljeskörű szakmai tanácsadást nyújt lakossági ügyfelei számára. Tervezői és kivitelező partnereink számára, pedig segítünk bemutatni a legkorszerűbb anyag- és időtakarékos megoldásokat.

Programkínálat

Szakmai napok (04.10.-04.12.)

  • Tervezői nap – Merkapt Consult szolgáltatás – Kis István épületgépész tervezőmérnök
  • Hajdu tanácsadás – Péter László területi képviselő (04.11 10-12 óráig)
  • Tech Controllers vezérlő rendszerek bemutatás
  • Walltherm, Floortherm – felületfűtő-hűtő rendszerek szakmai bemutatása – Kispéter József üzletágvezető

Lakossági nyílt napok (04.13.-04.14.)

  • Energiakorszerűsítési tanácsadás
  • Építészeti & belsőépítészeti tanácsadás – Sólyomvári Noémi építésztervező művész
  • Jelentkezési lehetőség a lakossági oktatássorozatra.

Folyamatosan bővülő programkínálatunkért látogasson el a merkapt.hu oldalra.

Regisztráljon az ingyenes belépőért!

 A regisztrált törzsvásárlók ingyenes belépőt igényelhetnek a Construma szakkiállításra. Az ingyenes belépőért regisztráljon az alábbi űrlapon.

Regisztráció

ConstrumaMerkapt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul