e-gépész online szaklap

Az épületgépészek kedvenc rendezvényhelyszíne

2024. március 20. | támogatott cikk | |  0 |

Egyedülálló elhelyezkedésének és épületgépészeti komfortmegoldásainak köszönhetően a Lechner Rendezvényközpont Budapest olyan rendezvényhelyszíne, amely egyben gazdag történelmi értékekben is, hiszen az egykori Lechner téglagyár területén áll, melynek építészeti jegyeit híven őrzi. Külön érdekessége, hogy az épületben található a Hoptop sörfőzde látványüzeme is, ahova rendszeresen szerveznek szakmai körbevezetést, gyárlátogatást is. Ez üde színfoltja egy-egy komoly hangvételű és épületgépész konferenciának, ami után kuriózumként lehet megtekinteni a főzdét és az épület egyedi épületgépészeti megoldásait.

Az épületet 2023 őszén adták át a konferenciák és szakmai oktatások részére, ahol többek között megtartották a Szolár Konferenciát, a Solar Edge invertergyártó oktatásait, a MÉGKSZ közgyűlését, a Merkapt gálavacsoráját és számos szakmán kívüli eseményt, sajtótájékoztatót, esküvőt.

A rendezvényközpont teljes területén látszó épületgépész berendezései miatt igazi szakmai kuriózumnak számít az egyébként unalmas szállodai álmennyezetek után. Az épület klíma és légtechnikáját a Daikin VRV rendszere biztosítja, amiket az épület tejére telepített napelemes kiserőmű lát el energiával. Rendkívül érdekes tervezői szemmel is, hogyan oldották meg a többfunkciójú épületegyüttes klíma és légtechnikáját. Sokszor nagy belmagasság mellett állandó létszámváltozások és különböző felhasználói igények miatt igazi kihívás volt a mérnökök számára.

A Lechner Rendezvényközpont az épületgépész cégek számára külön árkedvezményt is biztosít, ezért ajánlatkérés esetén érdemes jelezni, ha ezen a szakterületen tevékenykedünk.

Nagyon egyedi, indusztriális terei, akár több szekcióülés megtartását is lehetővé teszik. Az épületben található vendéglátó egység és ipari konyha biztosítja helyben a catering szolgáltatást. Az épület Budapesten jól megközelíthető, és akár 200 autó ingyenes parkolását is biztosítja.

Lechner Rendezvényközpont címe: 1106 Budapest, Maglódi út 12.
Ajánlatkérés: Árvay-Egyed Nikolett, 06 70 771 1077
Bővebb információ: www.lechnerrendezveny.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul